ΔΙΕΘΝΗ

Νότια Αφρική: Ήπιε ολόκληρο Jaegermeister σε 2 λεπτά και πέθανε

νότια-αφρική-ήπιε-ολόκληρο-jaegermeister-σε-2-λεπτ-860838

Ένας νεαρός στη Νότιο Αφρική έχασε τη ζωή του αφού πρώτα κατανάλωσε ένα ολόκληρο Jagermeister μέσα σε 2 λεπτά. Επρόκειτο για ένα στοίχημα με έπαθλο 200 Ραντ (περί τις 10 λίρες Αγγλίας) που έστειλε τον νεαρό (25-30 ετών) στον άλλο κόσμο.

Ο νεαρός προκειμένου να κερδίσει το στοίχημα που είχε βάλει μια κάβα στο χωριό Mashamba στο Λιμπόπο ήπιε ένα ολόκληρο μπουκάλι Jagermeister μέσα σε μόλις δύο λεπτά. Το συγκεκριμένο ποτό έχει 35% αλκοόλ και μόλις το κατανάλωσε κατέρρευσε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τώρα η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για τον θάνατό του.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Λιμπόπο, Brig Motlafela Mojapelo, δήλωσε: «Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα μετά από ένα περιστατικό φαινομενικής κατάχρησης αλκοόλ που έλαβε χώρα σε ένα από τα τοπικά καταστήματα αλκοολούχων ποτών στο Mashamba όπου οι θαμώνες φέρεται να συμμετείχαν σε διαγωνισμό ποτού. Ο νικητής που θα μπορούσε να καταναλώσει ολόκληρο το μπουκάλι Jagermeister εντός καθορισμένου χρόνου, θα έπαιρνε 200 Ραντ μετρητά. Ένας από αυτούς κατέρρευσε αμέσως μετά και μεταφέρθηκε στην τοπική κλινική όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του».

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου