ΔΙΕΘΝΗ

Άγριο έγκλημα στο Λονδίνο: Μάνα και κόρη βρέθηκαν μαχαιρωμένες

άγριο-έγκλημα-στο-λονδίνο-μάνα-και-κόρ-893760

Άγρια δολοφονία έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης στο βόρειο Λονδίνο, όπου μια γυναίκα, που πιστεύεται ότι είναι 37 ετών και η πεντάχρονη κόρη της βρέθηκαν μαχαιρωμένες στο σπίτι τους.

Σύμφωνα με τη Σκότλαντ Γιαρντ, ένας 37χρονος άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος για φόνο και έχει ξεκινήσει έρευνα από την ειδική μονάδα διοίκησης εγκλημάτων της Met.

Τα θύματα και ο συλληφθείς γνωρίζονταν μεταξύ τους, επιβεβαίωσε η αστυνομία, ενώ οι ιατροδικαστές εξακολουθούσαν να βρίσκονται στο σημείο μέχρι αργά το βράδυ της Τρίτης.

Το σπίτι των θυμάτων μετατράπηκε σε τόπο εγκλήματος με τους αστυνομικούς να περιπολούν τους δρόμους.

«Ολόκληρη η κοινότητα θα συγκλονιστεί και θα λυπηθεί όταν ακούσει αυτό το τρομερό περιστατικό. Ειδικοί ντετέκτιβ εργάζονται για να διαπιστώσουν τι συνέβη και ένας άνδρας βρίσκεται υπό κράτηση» δήλωσε ο αστυνομικός διοικητής για το βορειοδυτικό Λονδίνο.

«Ενώ παραμένουν ανοιχτοί σε όλα τα ενδεχόμενα, θα ήθελα να διαβεβαιώσω τους κατοίκους της περιοχής ότι δεν υπάρχει τίποτα που να δείχνει, σε αυτή τη φάση, ότι κάποιος άλλος εμπλέκεται σε αυτό το περιστατικό», συνέχισε.

Παράλληλα απηύθυνε έκκληση σε όποιον είδε ή άκουσε οτιδήποτε ασυνήθιστο νωρίτερα σήμερα ή τις τελευταίες ημέρες, να παει και να μιλήσει στην αστυνομία. «Οι πληροφορίες σας θα μπορούσαν να είναι ζωτικής σημασίας καθώς η έρευνα προχωρά», τόνισε.

cnn.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου