ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Γυναίκα σκότωσε 37χρονο που άνοιξε πυρ σε πάρτι γενεθλίων

ηπα-γυναίκα-σκότωσε-37χρονο-που-άνοιξε-900591

Μια γυναίκα στις ΗΠΑ πυροβόλησε και σκότωσε έναν άνδρα ο οποίος άνοιξε πυρ με ημιαυτόματο εναντίον πλήθους ανθρώπων που γιόρταζαν σε πάρτι γενεθλίων στη δυτική Βιρτζίνια.

Ο λόγος για τον 37χρονο Ντένις Μπάτλερ, με ποινικό μητρώο, ο οποίος έπεσε νεκρός αφού πυροβόλησε εναντίον περίπου 40 ανθρώπων που διασκέδαζαν στο εν λόγω πάρτι.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Τόνι Χάζελετ είπε ότι τα γρήγορα αντανακλαστικά της γυναίκας έσωσαν ζωές και ενδεχομένως απέτρεψαν ακόμη ένα φονικό επεισόδιο στη χώρα μετά την πολύνεκρη επίθεση σε σχολείο του Τέξας.

Ο Μπάτλερ είχε περάσει με το αυτοκίνητό του από το σημείο όταν έλαβε συστάσεις να κινείται πιο αργά καθώς παιδιά έπαιζαν στην περιοχή. Μετά από αυτό, ο 37χρονος επέστρεψε οπλισμένος με ένα τουφέκι τύπου AR-15 και άνοιξε πυρ από το όχημά του στο πάρτι γενεθλίων.

Ο Χάζελετ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι αρχές για το αιματηρό περιστατικό ανέφερε ότι η γυναίκα που πυροβόλησε τον άνδρα δεν είχε ποινικό παρελθόν.

«Είναι απλώς ένα μέλος της κοινότητας που κρατούσε νόμιμα το όπλο της», είπε χαρακτηριστικά. «Αντί να τρέξει από την απειλή, την αντιμετώπισε και έτσι έσωσε πολλές ζωές».

Η γυναίκα παρέμεινε στο σημείο μετά το περιστατικό και συνεργάζεται με τους ανακριτές. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά δεν αναμένεται να απαγγελθούν κατηγορίες εναντίον της.

Με πληροφορίες από BBC

Πηγή: lifo.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου