ΔΙΕΘΝΗ

Σταρ του Μπόλιγουντ αποκεφαλίστηκε από συμπρωταγωνιστές

σταρ-του-μπόλιγουντ-αποκεφαλίστηκε-α-313703

ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΑΓΑΓΕΙ

Μία πρωτοφανής εγκληματική ενέργεια διαλευκάνθηκε από τις αστυνομικές αρχές της Ινδίας, με θύμα μία όμορφη νεαρή ηθοποιό

Η Μινακσί θαπάρ στα 26 χρόνια της είχε ήδη προλάβει να εντυπωσιάσει κριτικούς και κοινό στην βιομηχανία του ινδικού σινεμά, το γνωστό στη Δύση ως Μπόλιγουντ.

Η τελευταία δουλειά της ήταν μία ταινία φρίκης που ολοκληρώθηκε πέρυσι, στην οποία έπαιζαν μεταξύ άλλων και οι Αμίτ Τζαισβάλ και Πριτί Σουρίν.

Η επιτυχία της, που ήρθε να προστεθεί στην καλή οικονομική κατάσταση της οικογένειας, προκάλεσε τον φθόνο των δύο νεαρών ανδρών, που αποφάσισαν να απολαύσουν και αυτοί μέρος της.

Ετσι, την έπεισαν να κάνει μαζί τους ένα ταξίδι και στη συνέχεια την απήγαγαν, ενημερώνοντας την οικογένειά της ότι απαιτούν 50.000 δολάρια για να την αφήσουν ελεύθερη.

Μάλιστα, για να πιέσουν περισσότερο τους οικείους της, απείλησαν να την αναγκάσουν να κάνει γυρίσματα σκληρού πορνό, καταστρέφοντας την μελλοντική της καριέρα στο σινεμά.

Η μητέρα της Θαπάρ κατέθεσε ένα ποσό στο λογαριασμό της για να το πάρουν οι απαγωγείς, αλλά τελικά το φινάλε της υπόθεσης ήταν φρικτό.

Οπως προκύπτει από τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, η ζωή της Θαπάρ τελείωσε με τρόπο πιο τρομακτικό από την ταινία στην οποία είχε πρόσφατα πρωταγωνιστήσει.

Οι δράστες που την κρατούσαν σε ξενοδοχείο αρχικά την στραγγάλισαν, στη συνέχεια την αποκεφάλισαν και τεμάχισαν το σώμα της και τελικά πέταξαν τα κομμάτια σε διάφορα σημεία κατά την επιστροφή τους προς την Βομβάη.

Μάλιστα, το κεφάλι της το πέταξαν έξω από το παράθυρο του λεωφορείου, ενώ αυτό κινείτο στο δρόμο, όπως αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα.

Ωστόσο, αν και οι δύο ηθοποιοί ήταν αδίστακτοι, δεν φαίνεται να ήταν αρκετά έξυπνοι, ή έστω να είχαν δει αρκετές ταινίες με εγκλήματα. Κράτησαν το κινητό της, από το οποίο και τους εντόπισαν οι Αρχές.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου