LIFE STYLE

Δίκη Ντεπ – Χερντ: «Οι ισχυρισμοί της ήταν καταστροφικοί για την καριέρα του»

δίκη-ντεπ-χερντ-οι-ισχυρισμοί-της-ή-904111

Η δίκη για τη μήνυση του Τζόνι Ντεπ κατά της πρώην συζύγου του Άμπερ Χερντ συνεχίζεται στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, την ώρα που υπάρχουν πληροφορίες πως η ηθοποιός απέλυσε το σύνολο της ομάδας που είχε αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις της.

Μετά την καταγγελία που έκανε η Χερντ κατά του Ντεπ το 2016 για ενδοοικογενειακή βία, η καριέρα του ηθοποιού ακολούθησε φθίνουσα πορεία, όπως έχει τονίσει η πλευρά του στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Ο ατζέντης του Ντεπ, Τζακ Γουίγκμαν, κατέθεσε ενόρκως πως το 2017 γύρισε πέντε ταινίες και κέρδισε 35 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το 2018 μόλις δύο ταινίες και τα κέρδη του ανήλθαν σε 4 εκατομμύρια. Μάλιστα, σε μία αναγκάστηκε να εργαστεί άνευ αμοιβής για να μπορέσει να γυριστεί τελικά.

Η Disney, που ετοίμαζε μία έκτη ταινία «Πειρατές της Καραϊβικής» με τον Ντεπ να ενσαρκώνει τον Καπετάνιο Τζακ Σπάροου, «ακολούθησε άλλο δρόμο», είπε ο ατζέντης.

«Δεν κατάφερα να σώσω τους Πειρατές για τον Τζόνι» επεσήμανε και συμπλήρωσε πως μετά την καταγγελία της Χερντ για κακοποίηση και σεξουαλική επίθεση κατέστη πολύ δύσκολο να βρει στούντιο που ήθελε να συνεργαστεί μαζί του.

Ο Ρίτσαρντ Μαρκς, ο οποίος εργάζεται στον χώρο του θεάματος, δήλωσε πως οι ισχυρισμοί της Χερντ δημιούργησαν μία νοοτροπία «ακυρώστε τον Ντεπ».

«Ο Τζόνι Ντεπ έχει μία φήμη ότι είναι ο Τζόνι Ντεπ. Όταν τον προσλαμβάνεις, τον προσλαμβάνεις όπως είναι – και αυτό συμπεριλαμβάνει το ότι αργεί» είπε και συνέχισε: «Το Χόλιγουντ ανέχεται συμπεριφορές ντίβας και ναρκωτικά μόνο όταν εμπλέκονται χρήματα, μεγάλα αστέρια και τέχνη».

«Τα τελευταία πέντε χρόνια, ειδικά με το κίνημα #MeToo δεν θα ήθελες να προσλάβεις έναν ηθοποιό ο οποίος έχει “ακυρωθεί”. Αυτή τη στιγμή το αποκορύφωμα της αρνητικότητας στο Χόλιγουντ είναι να κατηγορηθεί κάποιος για ενδοοικογενειακή ή σεξουαλική κακοποίηση».

Στο δικαστήριο κατέθεσε και ο Τράβις ΜακΓκίβεν, μέλος της ομάδας ασφαλείας του Ντεπ, ο οποίος είχε συχνά τη νυχτερινή βάρδια.

Όπως είπε, ένα βράδυ τον Απρίλιο του 2016 είδε τη Χερντ να χτυπάει τον Ντεπ στο πρόσωπο με μπουνιά. Ακόμα, εκείνη τού πέταξε ένα κουτάκι Red Bull από τον δεύτερο όροφο της έπαυλής τους, χτυπώντας τον από την πλάτη.

«Μετά πέταξε μία τσάντα, τον έφτυσε, πολύ βιτρολί (σ.σ. λεκτικό)» κατέθεσε και είπε πως χρησιμοποιούσε κάθε είδους βρισιά σε βάρος του.

Με πληροφορίες από Guardian

Πηγή: lifo.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου