ΔΙΕΘΝΗ

Δημοσιογράφος έγινε δισεκατομμυριούχος αλλά δεν το άντεξε και επέστρεψε στη φτωχική του ζωή!

δημοσιογράφος-έγινε-δισεκατομμυριού-323758

Ο Kevin Roose, δημοσιογράφος και συγκεκριμένα οικονομικός συντάκτης των New York Times, είχε την ευκαιρία να ζήσει αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα καταφέρουν ποτέ.

Έγινε δισεκατομμυριούχος, και απόλαυσε τα προνόμια και τις ανέσεις των κροίσων. Η εμπειρία του κράτησε για 24 μόνο ώρες, και στο τέλος της ημέρας, ο Kevin Roose δεν έβλεπε την ώρα να γυρίσει στην παλιά… «φτωχική» του ζωή.

Για το «πείραμα» του, πλήρωσαν οι εταιρίες που του δάνεισαν τα προϊόντα, αλλά και η εταιρία του.

Θέλετε να μάθετε πως είναι το τυπικό 24ωρο ενός μεγιστάνα, μέσα από τα μάτια ενός… «φτωχού»;

Όπως περιγράφει ο Kevin Roose στο άρθρο του, για πρωινό έφαγε στη VIP λέσχη Core, αποκλειστικά για χρηματιστές και επιχειρηματίες, που πληρώνουν 50.000 δολάρια για να γραφτούν και άλλα 15.000 δολάρια το χρόνο συνδρομή.

Στη συνέχεια, με ιδιωτικό τζετ ταξίδεψε στη Georgia των Sea Islands:

«Όπου κι αν πηγαίναμε, οι πόρτες άνοιγαν αυτόματα, κάποιος κουβαλούσε τις αποσκευές μας, και παντού με ένα μαγικό τρόπο εμφανιζόταν ζεστά μπισκότα σοκολάτας».

Προς το τέλος της ημέρας και κατά την επιστροφή του στη Νέα Υόρκη, συνάντησε τον υποτιθέμενο σωματοφύλακα του, έναν ντετέκτιβ που χρεώνει για 250 δολάρια, ενώ ο προσωπικός του γυμναστής, τον εκπαίδευσε στο κέντρο άθλησης Sitaras Fitness, αποκλειστικά για τα μεγάλα κεφάλια της Wall Street.

Πώς του φάνηκε η εμπειρία του ως… δισεκατομμυριούχου;

«Όταν είσαι δισεκατομμυριούχος, δεν είσαι ποτέ μόνος σου. Αισθάνομαι άσχημα που θα το πω, αλλά η μέρα μου ήταν γεμάτη άγχος».

Αφήστε που πήγε να πάθει σύνδρομο αιφνίδιου πλουτισμού!

Τι σημαίνει αυτό; έπαθε έντονη νευρικότητα, με αποτέλεσμα να έχει έντονη φοβία πως θα χάσει τα χρήματα του!

Μάλιστα όπως πολύ χαρακτηριστικά αναφέρει, το επόμενο πρωί ξύπνησε με χαρά, φόρεσε το σακάκι του με την τρύπα στην τσέπη, πήρε το μετρό για τη δουλειά, ενώ ο κλασικός καπουτσίνο από την καφετέρια της γειτονιάς ήταν αποτυχημένος όπως πάντα, αλλά… πιο πλούσιος από ποτέ!

star.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου