ΔΙΕΘΝΗ

Μπήκαν γυμνοί σε πλυντήριο αυτοκινήτων με καροτσάκι σούπερ μάρκετ!

μπήκαν-γυμνοί-σε-πλυντήριο-αυτοκινήτ-324683

Οταν συνδυάζεις αλκοόλ, νεαρή ηλικία και… σαπουνάδα με τις επιρροές του Jackass, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι εντυπωσιακό.

Προ λίγων ημερών και γύρω στα μεσάνυχτα, μία γειτονιά του Αμποτσφορντ, στο νοτιοδυτικό άκρο του Καναδά, σηκώθηκε στο πόδι από τις κραυγές που ακούγονταν από το παρακείμενο αυτόματο πλυντήριο αυτοκινήτων.

Οι κάτοικοι έκπληκτοι βγήκαν οι ίδιοι έξω για να δουν τι συμβαίνει και κάλεσαν και την αστυνομία. Φτάνοντας στο σημείο, είδαν τρεις νεαρούς γύρω στα 20 να προσπαθούν να ντυθούν, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία, δίπλα σε ένα καρότσι σούπερ μάρκετ, στο τέλος του διαδρόμου στον οποίο σύρονται τα οχήματα που μπαίνουν στο πλυντήριο.

«Φτάνοντας στο σημείο βρήκαμε μεθυσμένους νεαρούς να ξαναβάζουν τα ρούχα τους και συνειδητοποιήσαμε ότι οι καλύτερες αποφάσεις δεν παίρνονται σε κατάσταση μέθης και μέσα σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων, χωρίς αυτοκίνητο, μέσα στη νύχτα», σχολίασε σχετικά ο αστυνομικός Ιαν ΜακΝτόναλντ.

Η αστυνομία «μάζεψε» τους νεαρούς και από την διαδικασία αποδείχθηκε ότι χρησιμοποίησαν τις υπηρεσίες του πλυντηρίου με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο: αφού γδύθηκαν, έμπαιναν μέσα στο καρότσι, το «αναρτούσαν» στον διάδρομο και έβαζαν το αντίτιμο για ένα καλό πλύσιμο. Μάλιστα, επέλεγαν τις πιο ισχυρές εκδοχές, για πλύσιμο «τυφώνα» ή «υπερτυφώνα»!

Η πρωτότυπη αν μη τι άλλο δοκιμασία στην οποία υπέβαλαν τον εαυτό τους, δεν ενθουσίασε αστυνομία και περιοίκους. Οπως είπε το τοπικό τμήμα στο Twitter του λίγο αργότερα, το πλύσιμο με νερό υπό πίεση δεν βελτιώνει την ευφυία ούτε σε κάνει πιο νηφάλιο…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου