ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ : Ενας νεκρός, επτά τραυματίες σε… κοριτσίστικο πάρτι

ηπα-ενας-νεκρός-επτά-τραυματίες-σε-κ-331518

Το γλέντι όπως φαίνεται κορυφώθηκε όταν βγήκαν όπλα και μαχαίρια, ακόμη και… τούβλα, ενώ τραυματίστηκε από σφαίρα μέχρι και 11χρονος.

Ενας νεκρός άνδρας και τρεις τραυματίες από σφαίρες, μεταξύ τους και ένας ανήλικος, δύο ακόμη με τραύματα από μαχαίρι, καθώς και δύο… δαρμένοι, είναι ο απρόσμενος απολογισμός του οικογενειακού καυγά που ξέσπασε σε πάρτι κοριτσιού που έκλεινε τα 14, στο Ελλις του Τέξας, στις ΗΠΑ, αργά το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

Η ημέρα είχε ξεκινήσει με τις καλύτερες προοπτικές, καθώς η τιμώμενη νεαρή είχε μαζέψει από νωρίς τους φίλους της, τους είχε πάει βόλτα με λιμουζίνα, έκανε μία βόλτα στην τοπική εκκλησία και στη συνέχεια νωρίς το απόγευμα ξεκίνησε το πάρτι στο σπίτι του θείου της, χωρίς τίποτε να προμηνύει τί θα επακολουθουσε.

Αιτία της αιματηρής συμπλοκής, που κράτησε τουλάχιστον πέντε λεπτά, ήταν το γεγονός ότι… τελείωσε η μπύρα!

Ο 11χρονος που τραυματίστηκε από τη σφαίρα, ήταν ίσως ο πλέον άτυχος, καθώς δεν βρισκόταν καν στο χώρο του καυγά. Ο Ραφαέλ Λόγια, μαζί με τον 14χρονο αδερφό του Χεσούς, είχαν μόλις φύγει από το σπίτι της κοπέλας, ενώ «όλα φαινόντουσαν εντάξει … πολύς κόσμος έπινε και έκανε διάφορα, τίποτε το κακό», θυμάται ο Χεσούς.

Είχαν φτάσει έξω από το σπίτι τους, όταν ο Ραφαέλ άκουσε «τέσσερις πυροβολισμούς. Μετά άκουσα κραυγές όπως "Μη, μην το κάνεις, μην το κάνεις». Περίπου την ίδια στιγμή, μία «αδέσποτη» σφαίρα τον χτύπησε στο στομάχι». Ο αδερφός του ειδοποίησε ταχύτατα τους γονείς και ο Ραφαέλ απέφυγε τον κίνδυνο για τη ζωή του. Οπως είπε σε έναν ρεπόρτερ στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται, δεν καταλαβαίνει τι δουλειά έχουν τα όπλα σε ένα πάρτι…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου