ΔΙΕΘΝΗ

Ο πιλότος… «τρελάθηκε» κι άρχισε να φωνάζει: Θα μας σκοτώσουν, κάντε την προσευχή σας! (VIDEO)

ο-πιλότος-τρελάθηκε-κι-άρχισε-να-φω-332793

Τρόμος και πανικός σε πτήση από τη Νέα Υόρκη προς το Λας Βέγκας, οταν ένας πιλότος κλείδωσε έξω από το πιλοτήριο τον 49χρονο Κλέιτον Όζμπορν.

Ο δεύτερος κυβερνήτης είχε διαπιστώσει πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τη συμπεριφορά του 49χρονου Κλέιτον Όζμπορν, επί 12 χρόνια πιλότου της εταιρίας JetBlue. Και όταν εκείνος αποφάσισε να πάει στην τουαλέτα, βρήκε την ευκαιρία να τον κλειδώσει έξω από το πιλοτήριο.

Μόνο που όταν ο πρώτος πιλότος διαπίστωσε πως δε μπορούσε να επιστρέψει στο κοκ-πιτ, τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα. Άρχισε να φωνάζει «Ιράκ, αλ Κάιντα, τρομοκρατία, θα πεθάνουμε όλοι». Και τρέχοντας πάνω-κάτω στον διάδρομο καλούσε τους επιβάτες να κάνουν την προσευχή τους!

Και στην πτήση 191 που είχε απογειωθεί από το JFK της Νέας Υόρκης με προορισμό το Λας Βέγκας, όπου γίνεται συνέδριο Διεθνούς Ασφάλειας.

Τέσσερις επιβάτες, μεταξύ των οποίων ένας συνταξιούχος αρχιφύλακας από τη Νέα Υόρκη, αμέσως σηκώθηκαν και έπεσαν… πάνω στον 49χρονο, ενώ ο πρώην σωφρονιστικός υπάλληλος Ντέιβιντ Γκονζάλες του έκανε λαβή, ακινητοποιώντας τον μέχρι να λιποθυμήσει.

Ένας από τους επιβάτες, ο 40χρονος Τόνι Αντολίνο, είπε ότι ο πιλότος πήγε στο πίσω μέρος του αεροπλάνου, έδειχνε αποπροσανατολισμένος και ταραγμένος και μετά άρχισε να φωνάζει για μια απροσδιόριστη απειλή, που συνδέεται με το Ιράν, το Ιράκ και το Αφγανιστάν!

«Θα μας σκοτώσουν, μας σκοτώνουν, θα μας σκοτώσουν. Πείτε τις προσευχές σας, πείτε τις προσευχές σας» φώναζε σύμφωνα με τον Αντολίνο.

Αφού ο πιλότος ακινητοποιήθηκε, το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση στο διεθνές αεροδρόμιο του Αμάριλο στο Τέξας και ο 49χρονος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

NewsIt.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου