ΔΙΕΘΝΗ

Ληστές πυροβολούν και αφήνουν παράλυτο 5χρονο κορίτσι! (video)

ληστές-πυροβολούν-και-αφήνουν-παράλυ-333419
Τη μια στιγμή, η 5χρονη Thusha Kamaleswaran χόρευε γεμάτη ζωντάνια στο μαγαζί του θείου της, την επόμενη βρέθηκε σωριασμένο το κορμάκι της στο πάτωμα, από μια σφαίρα στο στήθος.

Στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας φαίνεται το μικρό κορίτσι, με την κόκκινη ζακέτα του και τη ροζ φούστα του, να χορεύει στους διαδρόμους του μαγαζιού. Μέχρι τη στιγμή που εισβάλλουν στο κατάστημα τρεις άνδρες με άσπρες μάσκες.

Στο σημείο που βρίσκεται η Thusha κατευθύνεται μια οικογένεια, οι γονείς με ένα παιδάκι όχι μεγαλύτερο από 2 ετών. Μόλις βλέπουν τους ληστές, γυρίζουν και τρέχουν να σωθούν. Γίνεται ανταλλαγή πυροβολισμών και η Thusha τραυματίζεται.

Η σφαίρα τη χτυπά στο στήθος και σωριάζεται. Ένας άνδρας τρέχει, τη σηκώνει στα χέρια και την απομακρύνει από το σημείο.
Μια ακόμη σφαίρα βρήκε στο πρόσωπο τον Roshan Selvakumar, που έμενε στο διαμέρισμα πάνω από το μαγαζί και είχε κατέβει να ψωνίσει.
Η καρδιά της Trusha σταμάτησε δυο φορές, πριν επέμβουν οι χειρουργοί, που έσπευσαν στο σημείο. Όμως η σπονδυλική της στήλη καταστράφηκε, αφήνοντάς την παράλυτη από το λαιμό και κάτω.

Το τραγικό περιστατικό έγινε πριν από ένα χρόνο, στις 29 Μαρτίου του 2011 στο Λονδίνο, αλλά χθες βγήκε η ετυμηγορία. Δράστες τρεις νεαροί: ο 21χρονος Nathaniel Grant, ο 19χρονος Kazeem Kolawole και ο 20χρονος Anthony McCalla. Και οι τρεις καταδικάστηκαν και αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης πολλών χρόνων.

Η Τhusha ήθελε να γίνει τραγουδίστρια και χορεύτρια, όταν μεγαλώσει. Πλέον, είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου