Φωτιά σε λεωφορείο στη Βουλγαρία: Μετέφερε 30.000 κροτίδες – Οι επιβάτες κάηκαν σε τρία λεπτά

Τελευταία ενημέρωση: 2021-11-24, 19:19:15
Φωτιά σε λεωφορείο στη Βουλγαρία: Μετέφερε 30.000 κροτίδες – Οι επιβάτες κάηκαν σε τρία λεπτά

 

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του πολύνεκρου δυστυχήματος με το λεωφορείο στη Βουλγαρία όπου 46 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ανάμεσά τους και 12 παιδιά.

Σύμφωνα με το Infomax το λεωφορείο κάηκε ολοσχερώς μέσα σε λιγότερο από τρία λεπτά, γεγονός που οδήγησε και στον μεγάλο αριθμό νεκρών επιβατών.

Τονίζεται επίσης ότι σε αυτό υπήρχε μια δεξαμενή λαδιού στο μπροστινό μέρος του λεωφορείο που λειτούργησε σαν εύφλεκτο υλικό και επιπλέον σε κρυφό χώρο μετέφερε 30.000 κροτίδες κάτι το κάτι το οποίο ευνόησε και την ταχύτητα εξάπλωσης της φωτιάς.

Το δημοσίευμα του Infomax αναφέρει: «Εκτός από την πρόσθετη δεξαμενή, το λεωφορείο διέθετε ειδική αποθήκη για λαθρεμπόριο εμπορευμάτων και στην προκειμένη περίπτωση μεταφέρθηκαν περίπου 30.000 κροτίδες. Αυτές οι πληροφορίες εξηγούν και τη μαρτυρία της Βουλγάρας δημοσιογράφου Πατρίσια Κιρόβα που τόνισε ότι όλα τα θύματα στο τρομερό δυστύχημα ήταν στη μεσαία πόρτα του λεωφορείου όταν προσπάθησαν να διαφύγουν και κανένας επιβάτης δεν βρισκόταν στη θέση του. Αν μετά την πυρκαγιά στο μπροστινό μέρος, που εκδηλώθηκε λόγω της πρόσθετης δεξαμενής λαδιού, τα πυροτεχνήματα έσκασαν, είναι ήδη ξεκάθαρο γιατί κανείς από τους επιβάτες δεν κατάφερε να διαφύγει από τις πόρτες του λεωφορείου».

newsit.gr

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
8
=