ΔΙΕΘΝΗ

Στόχος εμπρηστών για 4η φορά τα λεωφορεία ΕΜΕΛ

στόχος-εμπρηστών-για-4η-φορά-τα-λεωφορε-342437

Για τέταρτη φορά λεωφορεία της εταιρίας μεταφοράς επιβατών Λεμεσού γίνονται στόχος εμπρηστών. Γύρω στις 3.50 τα ξημερώματα σήμερα έγινε αντιληπτή πυρκαγιά σε λεωφορείο, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο στάθμευσης στην οδό Χριστοφή Εργατούδη στη Λεμεσό.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία κατέσβησαν τη φωτιά, η οποία κατέστρεψε ολοσχερώς δύο λεωφορεία της Εταιρείας Αστικών Λεωφορείων Λεμεσού, τα οποία ήταν σταθμευμένα το ένα δίπλα από το άλλο. Οι δράστες έχουν καταστρέψει συνολικά μέχρι στιγμής 14 λεωφορεία της εταιρείας.

Στo σημείο μετέβη και ο διευθυντής της ΕΜΕΛ, Γιώργος Κυριάκου, ο οποίος σε δηλώσεις του ανέφερε ότι «ελπίζω ότι σύντομα η Αστυνομία θα μπορέσει να εξιχνιάσει αυτήν την εγκληματική ενέργεια, Είναι φανερό ότι υπάρχει μια οργανωμένη συνειδητή προσπάθεια κάποιων να πλήξουν την υπηρεσία των λεωφορείων στην πόλη μας».

«Το πρώτο είναι ότι η εταιρεία εργάζεται με πλήρη διαφάνεια δεν έχει τίποτα να κρύψει, ούτε έχει βλάψει κανένα και για μας είναι πρωτοφανές και αδιανόητο αυτό που συμβαίνει. Το δεύτερο είναι ότι είμαστε στη διάθεση της Αστυνομίας, όντως δεν έχουμε μια εξόφθαλμη υποψία με κάποιο που είτε μας έχουν προειδοποιήσει είτε υπήρχε κάποια αντιπαράθεση με τον οποιονδήποτε τους τελευταίους μήνες», συμπλήρωσε ο κ. Κυριάκου.

Zougla.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου