Απέδρασε από το κελί του για να κάνει σεξ στη διπλανή πτέρυγα!

Τελευταία ενημέρωση: 2012-03-13, 18:26:35
Απέδρασε από το κελί του για να κάνει σεξ στη διπλανή πτέρυγα!
Με στόχο να ζήσει λίγες στιγμές πάθους, ένας κρατούμενος σε φυλακή 
υψίστης ασφαλείας, το έσκασε από το κελί του και κατάφερε να φτάσει 
σε γειτονική πτέρυγα για να δει την ερωμένη του, χωρίς να γίνει 
αντιληπτός από κανέναν.
Σύμφωνα με τους φύλακες του σωφρονιστικού ιδρύματος Κούμπερλαντ, στο Μέιν των ΗΠΑ, η «εσωτερική απόδραση» έγινε αντιληπτή μέσω των κυκλωμάτων παρακολούθησης κατόπιν εορτής, καθώς ο κρατούμενος τα είχε σχεδιάσει όλα τέλεια.
Ενώ λοιπόν τα ξημερώματα του Σαββάτου, όλοι οι φυλακισμένοι κοιμούνταν ήσυχοι και κλειδωμένοι στα κελιά τους, ο φρουρός που είχε βάρδια εντόπισε στην κάμερα ασφαλείας τον 23χρονο Αριέν Λ’Ιταλιέν να σέρνεται στο πάτωμα του διαδρόμου που ενώνει τις δύο πτέρυγες των φυλακών, όπου κρατούνται χωριστά οι άντρες και οι γυναίκες.
Ύστερα από έρευνα, οι φύλακες ανακάλυψαν ότι η κλειδαριά του κελιού του Λ’Ιταλιέν είχε παραβιαστεί με τρόπο που, χωρίς να είναι εμφανής, την εμπόδιζε να κλείσει κανονικά. Αντίστοιχο περιστατικό συνέβη και στο κελί μιας 25χρονης κρατούμενης, όποτε οι αστυνομικοί τα έβαλαν κάτω, ένωσαν τα κομμάτια του παζλ και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι δυο τους είχαν ερωτικό ραντεβού.
Ο ριψοκίνδυνος εραστής «πλήρωσε» το σεξ με την 25χρονη με μεταφορά στο τμήμα υπερυψηλής ασφαλείας της φυλακής, ενώ η νεαρή απομονώθηκε σε άλλο τμήμα.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
3
=