Βγήκε από τη φυλακή, ντύθηκε Μπάτμαν και πήρε την... σκούπα

Τελευταία ενημέρωση: 2012-03-12, 20:42:26
Βγήκε από τη φυλακή, ντύθηκε Μπάτμαν και πήρε την... σκούπα

Ο 26χρονος πρώην κατάδικος Σλοβάκος Ζόλταν Κοχάρι, βρήκε μόνος του τον τρόπο επανένταξης Μαζεύει τα απορρίμματα, βοηθά τους ηλικιωμένους και καλεί την αστυνομία όταν δει κάτι ύποπτο -και όλα αυτά φορώντας δερμάτινη στολή του Μπάτμαν: Ένας 26χρονος στη Ντουναϊσκά Στρέντα της νότιας Σλοβακίας, πρόσφατα αποφυλακισμένος, φορά τη στολή του ήρωα και πολεμά το έγκλημα (ή ακριβέστερα, το πλημμέλημα) στους δρόμους της πόλης.

Πρόκειται για τον Ζόλταν Κοχάρι, τον οποίο συνάντησε το Reuters. Ο Κοχάρι, που δούλευε ως μπογιατζής, εξέτισε πέρυσι οκτάμηνη ποινή φυλάκισης και μετά την αποφυλάκισή του αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Μη έχοντας σταθερή εργασία, αποφάσισε να... κάνει καλύτερη την κοινότητά του, όπως λέει. Βρήκε μάλιστα ένα διαμέρισμα σε μία ετοιμόρροπη πολυκατοικία έξω από την πόλη, την οποία μετέτρεψε σε «σπηλιά» στα πρότυπα του Batcave, και κυκλοφορεί με στολή (που έφτιαξε μόνος του) και ζώνη εξάρτυσης όποτε χρειάζεται.

«Αποφάσισα να κάνω το καλό για τον κόσμο, φροντίζω για την τήρηση της τάξης και καθαρίζω το περιβάλλον ώστε να μπορούμε να συνεχίσουμε να ζούμε σε αυτόν τον πλανήτη» εξήγησε στο Reuters.

Οι γείτονές του τον θεωρούν μεν λίγο παράξενο, αλλά δεν αμφιβάλλουν για την εντιμότητα και την καλή του προαίρεση. «Έχει περάσει δύσκολα, αλλά είναι αξιόπιστος και μας βοηθάει» ανέφερε σχετικά γείτονας του 26χρονου στο βρετανικό πρακτορείο

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
4
=