ΔΙΕΘΝΗ

Καναδάς: Χτύπησε νοσοκόμα επειδή εμβολίασε τη γυναίκα του κατά του κορονοϊού

καναδάς-χτύπησε-νοσοκόμα-επειδή-εμβο-404503

Οι αρχές αναζητούν τον δράστη του περιστατικού που σημειώθηκε σε φαρμακείο του Καναδά, στο οποίο ο σύζυγος μιας γυναίκας που εμβολιάστηκε για τον κορονοϊό, επιτέθηκε σε νοσοκόμα, χτυπώντας την αρκετές φορές.

Το πρωί της Δευτέρας (13/09), ένας άνδρας μπήκε σε φαρμακείο και κατηγόρησε μια 40χρονη νοσοκόμα, πως εμβολίασε τη σύζυγό του χωρίς τη συγκατάθεση του ίδιου, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας του Σέρμπρουκ, Μάρτιν Κάριερ.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην πόλη Σέρμπρουκ, που βρίσκεται στο νότιο Κεμπέκ, στον Καναδά.

“Στην αρχή ο ύποπτος ήταν αρκετά θυμωμένος και επιθετικός προς τη νοσοκόμα. Φέρεται να την ρώτησε γιατί εμβολίασε τη σύζυγό του χωρίς την έγκρισή του”, είπε ο Κάριερ.

“Τη χτύπησε πολλές φορές στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα η νοσοκόμα να μην έχει τον χρόνο να αμυνθεί και να προλάβει να υπερασπιστεί τον εαυτό της.. με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος”.

Αμέσως ο δράστης έφυγε τρέχοντας από το φαρμακείο.

Το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο κοντινότερο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε εξαιτίας των πολλαπλών τραυμάτων στο πρόσωπο.

Ως αποτέλεσμα του περιστατικού, το φαρμακείο ανέστειλε τους εμβολιασμούς για τον κορονοϊό, όπως αναφέρει το CNN.

Η μητρική εταιρεία του συγκεκριμένου φαρμακείου, σχολίασε το περιστατικό λέγοντας πως “καταδικάζουμε πλήρως την απαράδεκτη αυτή πράξη που έγινε σε φαρμακείο της εταιρείας, που παρέχει βασικές υπηρεσίες από την αρχή της πανδημίας”.

Η αστυνομία δεν γνωρίζει το όνομα κι ούτε έχει φωτογραφία του υπόπτου ή πλάνα του συμβάντος από κάμερες ασφαλείας, είπε ο Καριέρ. Υπάρχει, ωστόσο, περιγραφή του δράστη και ελπίζουν με τη βοήθεια των πολιτών, πως είναι σε θέση να τον εντοπίσουν.

news247.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου