ΔΙΕΘΝΗ

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου θύματος trafficking ο πρίγκιπας Άντριου

αντιμέτωπος-με-τη-δικαιοσύνη-για-σεξο-421753

Νέες εξελίξεις προέκυψαν στην υπόθεση του πρίγκιπα Άντριου για σεξουαλική κακοποίηση, στο πλαίσιο του σκανδάλου Επστάιν, μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου του Λονδίνου να του μεταβιβάσει τα έγγραφα στην έδρα του.

Το Ανώτατο Δικαστήριο δέχτηκε το αίτημα της νομικής ομάδας της Βιρτζίνια Τζουφρέ να επικοινωνήσει επίσημα με τον πρίγκιπα Άντριου για την υπόθεση που κινήθηκε εναντίον του στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Δικηγόροι που εκπροσωπούν τη γυναίκα που μηνύει τον Δούκα της Υόρκης για φερόμενη σεξουαλική επίθεση ζήτησαν από τα βρετανικά δικαστήρια να ενημερώσουν τον βασιλιά για την υπόθεση.

Ο ίδιος εκμεταλλευόταν το γεγονός ότι τα συμβάντα έλαβαν χώρα στα εδάφη της Αμερικής, οπότε κατέφυγε στην χώρα του, την Αγγλία, όπου το δικαστήριο δεν θα μπορούσε να έχει δικαιοδοσία πάνω στην υπόθεση. Τελικά, τα πράγματα δεν πήγαν όμως, όπως τα περίμενε, αφού το Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου δέχτηκε τελικά, να δράσει εκ μέρους του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ και να του μεταβιβάσει όλα τα έγγραφα που στηρίζουν τις καταγγελίες εναντίον του.

«Δεν μπορεί πλέον να κρύβεται»

«Ο πρίγκιπας Άντριου δεν μπορεί πλέον να κρύβεται ή να αρνείται τις κατηγορίες. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλει να του στείλει το Ανώτατο Δικαστήριο», ανέφερε στην Sun ο δικηγόρος της Τζουφρέ, μίας εκ των γυναικών, που δέχτηκαν κακοποίηση από τον πρίγκιπα Άντριου.

Η Δικαιοσύνη δεν αφήνει πολλά περιθώρια στον πρίγκιπα Άντριου, αφού του έδωσε διορία 21 ημερών για να απαντήσει σε όλες τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί. Τα νέα έγγραφα φέρουν επιπρόσθετες πληροφορίες, οι οποίες αποδεικνύουν ξεκάθαρα ότι ο πρίγκιπας Άντριου εμπλέκεται σε περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης των γυναικών.

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου