ΔΙΕΘΝΗ

Ανήλικοι πέταξαν καρότσι σουπερμάρκετ από τον 4ο όροφο και τραυμάτισαν μια γυναίκα!

ανήλικοι-πέταξαν-καρότσι-σουπερμάρκ-350003
Ένας 12χρονος και ένας 13χρονος αποφάσισαν να πετάξουν ένα καρότσι σουπερμάρκετ από τον 4ο όροφο ενός κτιρίου της Νέας Υόρκης προκειμένου να σπάσουν πλάκα και προκάλεσαν τον σοβαρό τραυματισμό μιας 40χρονης γυναίκας.

Το απίστευτο συμβάν είχε γίνει στις 30 Οκτωβρίου του 2011. Η δικαστής που κλήθηκε σήμερα να επιλέξει την τιμωρία των δύο ανήλικων αγοριών έκρινε πως και οι δύο αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαχείρισης θυμού ενώ δέχτηκε το ελαφρυντικό των προβλημάτων ψυχικής υγείας.

Αξίζει να αναφερθεί πως τα δύο ανήλικα έχουν αποδεχτεί όλες τις κατηγορίες και είχαν ομολογήσει πως πέταξαν το καρότσι για να σπάσουν πλάκα.

Σύμφωνα με το Associated Pess η δικαστής αποφάσισε πως ο 12χρονος που έριξε και την τελική σπρωξιά στο καρότσι θα πρέπει να μείνει από 6 μέχρι και 16 μήνες σε ένα ίδρυμα προστασίας παιδιών με ψυχολογικά προβλήματα στο Χάρλεμ ενώ ανάλογη ήταν και η ποινή στον 13χρονο ο οποίος για το ίδιο διάστημα θα μπει εσωτερικός σε σχολείο που αντιμετωπίζει τους νέους με προβλήματα θυμού.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου