ΔΙΕΘΝΗ

O πρωθυπουργός που έγινε… σοκολάτα!

o-πρωθυπουργός-που-έγινε-σοκολάτα-352039

Διαβάστε ποιος πρωθυπουργός έδωσε τη συγκατάθεσή του να κυκλοφορήσει στην αγορά σοκολάτα που φέρει Βουλγαρική εταιρία κυκλοφόρησε στην αγορά σοκολάτα που φέρει το όνομα του πρωθυπουργού της χώρας Μπόικο Μπορίσοφ, αλλά και τη μορφή του, στη συσκευασία της.

Βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν, μάλιστα, ότι η σοκολάτα “Μπόικο Μπορίσοφ” γνωρίζει μεγάλη εμπορική επιτυχία στην πόλη Βέλικο Τίρνοβο, απ’ όπου ξεκίνησε το “πλασάρισμά” της.

Τη σοκολάτα, που έχει βάρος 50γρμ. Και στοιχίζει 0,32 λέβα (περίπου 0,16 ευρώ) παρασκευάζει εταιρία στην πόλη Λιάσκοβετς, ιδιοκτησίας ενός Βούλγαρου πρώην διαιτητή με διεθνή καριέρα, του Ίτσκο Λόζεφ.

Παλαιότερα, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του το “Sofia News Agency”, η εταιρεία του Λόζεφ είχε κυκλοφορήσει σοκολάτα ,ε το όνομα και τη μορφή της θρυλικής μορφής του βουλγαρικού ποδοσφαίρου, του Χρίστο Στόιτσκοφ.

Και άλλοι Βούλγαροι παραγωγοί σοκολατοειδών έχουν “επιστρατεύσει” φανταχτερά ή περίεργα ονόματα για τα προϊόντα τους, προκειμένου να προσελκύσουν την προσοχή του αγοραστικού κοινού. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί και η φθηνή γκοφρέτα “Κρίση”, που παραπέμπει στην οικονομική κρίση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Βουλγαρικής Εθνικής Ραδιοφωνίας, ο ίδιος ο κ. Μπορίσοφ ενημερώθηκε για το προϊόν και έδωσε τη συγκατάθεσή του για την κυκλοφορία του στην αγορά

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου