ΔΙΕΘΝΗ

Στα χέρια της αστυνομίας οι «κλέφτρες των σουτιέν»!

στα-χέρια-της-αστυνομίας-οι-κλέφτρες-352265
Δύο γυναίκες συνελήφθησαν ως οι «κλέφτρες των σουτιέν», οι οποίες εδώ κι πέντε μήνες είχαν κάνει τους ιδιοκτήτες καταστημάτων εσωρούχων να χάσουν τον ύπνο τους, καθώς συστηματικά και κατ’ επανάληψη «ξάφριζαν» στηθόδεσμους γνωστής εταιρίας.
Η αστυνομία της πόλης Μπόκα Ρατόν στη Φλόριντα συνέλαβε τις Ταϊσέκα Πινκ και Κατίνα Σάμερσετ, οι οποίες από τον περασμένο Οκτώβριο έμπαιναν ως πελάτισσες στα καταστήματα και λίγο μετά αποχωρούσαν, έχοντας μαζί τους αρκετά εσώρουχα, ως επί το πλείστον σουτιέν, χωρίς να τα έχουν πληρώσει.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα που παρακολουθούσαν την υπόθεση, οι δύο γυναίκες στόχευαν σε προϊόντα της Victoria’s Secret και συγκεκριμένα στις σειρές Very Sexy, Miraculous και The Gorgeous Collection, έχοντας κλέψει εσώρουχα η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 30.000 δολάρια.
Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις, δεν δίστασαν να επιστρέψουν σε κατάστημα κλεμμένα είδη, προκειμένου να πάρουν κάτι άλλο με τα χρήματα της αξίας τους.
Η πορεία τους όμως έληξε άδοξα, όταν την περασμένη εβδομάδα ο ιδιωτικός φρουρός καταστήματος που είχαν «χτυπήσει», αναγνώρισε την Πινκ σε χώρο στάθμευσης και ειδοποίησε την αστυνομία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου