ΔΙΕΘΝΗ

Βούτηξε από ύψος 36 μέτρων και σκοτώθηκε πέφτοντας πάνω σε… ιστιοφόρο

βούτηξε-από-ύψος-36-μέτρων-και-σκοτώθηκε-559522

Έχασε τη ζωή του με τον πλέον παράδοξο τρόπο ένας νεαρός Σύρος ο οποίος αποφάσισε να κάνει μια παράτολμη βουτιά από βτράχο ύψους 36 μέτρων σε παραθαλάσσια περιοχή της Βηρυττού.

Ο Φαχντ Ιμπραήμ Τζαμίλ Αλ-Λάκμα πήδηξε από την πλαϊνή πλευρά των Βράχων του Ραουσέ (που είναι γνωστοί και ως «Βράχοι των Περιστεριών») την περασμένη Κυριακή και σκοτώθηκε όχι επειδή χτύπησε σε βράχια (όπως θα φανταζόταν κανείς) αλλά επειδή προσέκρουσε πάνω σε ένα… διερχόμενο τουριστικό σκάφος.

Όπως επισημαίνει η Daily Mail, ο άτυχος άνδρας δεν άκουσε τις απεγνωσμένες φωνές ατόμων που βρίσκονταν σε βάρκες και τον προειδοποιούσαν ότι ακριβώς από κάτω από το σημείο όπου στεκόταν περνούσε ένα σκάφος.

Το τουριστικό σκάφος, αναφέρεται στο δημοσίευμα, είχε μόλις βγει από μια σπηλιά, γεγονός που εξηγεί πιθανώς γιατί ο Σύρος δεν την είδε και αποφάσισε να πηδήξει.

Ο άτυχος άνδρας χτύπησε το κεφάλι του πέφτοντας πάνω στο σκάφος και σκοτώθηκε ακαριαία. Η πρόσκρουση προκάλεσε και τον τραυματισμό του καπετάνιου του σκάφους, ο οποίος μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο, ωστόσο η εφημερίδα δεν αναφέρει πόσο σοβαρή είναι η κατάστασή του.

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου