ΔΙΕΘΝΗ

Νεαρός χαστούκισε τον Γάλλο πρόεδρο στη διάρκεια περιοδείας

νεαρός-χαστούκισε-τον-γάλλο-πρόεδρο-σ-561446

Ενα απίστευτο περιστατικό συνέβη με πρωταγωνιστή τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν κατά τη διάρκεια της περιοδείας, σήμερα Τρίτη στην επίσκεψη στο Τεν λ’ Ερμιτάζ.

Το συμβάν επιβεβαίωσε το περιβάλλον του επικεφαλής του γαλλικού κράτους επιβεβαιώνοντας στο Γαλλικό Πρακτορείο την αυθεντικότητα του βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Γάλλος πρόεδρος, όπως είθισται, κατευθύνθηκε να χαιρετήσει τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί πίσω από τα κιγκλιδώματα. Τότε, ενώ έτεινε το χέρι του σε νεαρό και έπιασαν ο ένας το μπράτσο του άλλου, σε μια κίνηση ιδιαιτέρως φιλική, ο νεαρός με το ελεύθερο του χέρι τον χαστούκισε, φωνάζοντας “A Bas La Macronie” (“Κάτω ο ’μακρονισμός’”).

Ο αιφνιδιασμός που προκλήθηκε ήταν μεγάλος με την ασφάλεια του προέδρου να πέφτει πάνω στον Εμανουέλ Μακρόν και να τον απομακρύνει από τη “σκηνή του χαστουκιού”.

Ταυτόχρονα οι άνδρες της ασφάλειας μπλόκαραν τον νεαρό που πραγματοποίησε την επίθεση, ενώ λίγο μετά ο Γάλλος πρόεδρος προχώρησε τους χαιρετισμούς του στους υπόλοιπους έκπληκτους πολίτες που έγιναν μάρτυρες του συμβάντος.

Ο Εμανουέλ Μακρόν συνέχισε την επίσκεψή του, ανέφερε το Ελιζέ.

Δύο άνθρωποι συνελήφθησαν μετά το περιστατικό, μετέδωσαν το τηλεοπτικό δίκτυο BFM TV και το ραδιοφωνικό δίκτυο RMC.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου