ΔΙΕΘΝΗ

Βρετανία: Αστυνομικοί έβγαλαν σέλφι με … πτώματα δολοφονίας!

βρετανία-αστυνομικοί-έβγαλαν-σέλφι-μ-613848

Δύο μέλη της αστυνομίας του Λονδίνου κατηγορούνται για διάπραξη σοβαρού παραπτώματος κατά την άσκηση του καθηκόντων τους, και πρόκειται να κάτσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου, καθώς θεώρησαν ιδιαίτερα ενδιαφέρον να βγάλουν σέλφι στη σκηνή διπλής δολοφονιας δύο γυναικών και να μοιραστούν τις φωτογραφίες και με άλλους.

Όπως ανακοίνωσε η βρετανική εισαγγελία οι αστυνομικοί Ντενίζ Τζάφερ, 47 ετών και Τζέιμι Λούις, 32 ετών, θα εμφανιστούν στις 27 Μαΐου ενώπιον του δικαστηρίου του Ουεστμίνστερ, διευκρίνισε η εισαγγελία σε ένα δελτίο τύπου.

«Το επαγγελματικό σφάλμα στο οποίο φέρονται να υπέπεσαν αφορά την έρευνα για τον θάνατο της Μπίμπα Χένρι, 46 ετών και της Νικόλ Σμόλμαν, 27 ετών», δύο αδελφών που μαχαιρώθηκαν σε ένα πάρκο του Γουέμπλεϊ (βορειοδυτικό Λονδίνο), την 6η Ιουνίου του 2020».

Οι δύο αστυνομικοί έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα από τον περασμένο Ιούνιο, μετά τη σύλληψή τους, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Όπως μεταδίδουν βρετανικά ΜΜΕ, οι κατηγορούμενοι έβγαλαν σέλφι δίπλα στα πτώματα και κατόπιν ανήρτησαν τις φωτογραφίες στο WhatsApp. Η μητέρα των θυμάτων Μίνα Σμόλμαν είχε δηλώσει στο BBC τον περασμένο Ιούνιο ότι με αυτήν την πράξη αντιμετώπισαν απάνθρωπα τις κόρες της.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου