Έκαναν απολύμανση στο γήπεδο μετά από επίσκεψη... ακροδεξιών (βίντεο)

Τελευταία ενημέρωση: 2021-04-28, 17:54:38
Έκαναν απολύμανση στο γήπεδο μετά από επίσκεψη... ακροδεξιών (βίντεο)

Με τον πιο ξεκάθαροτρόπο έκαναν γνωστά τα συναισθήματά τους για την επίσκεψη των ηγετών του ακροδεξιού VOX στο γήπεδό τους οι οργανωμένοι οπαδοί της Ράγιο Βαγιεκάνο.

Γνωστοί, άλλωστε, για την αριστερή ιδεολογία τους, οι αντιφασίστες φίλοι της ισπανικής ομάδας φόρεσαν στολές, πήραν σκούπες και σφουγγαρίστρες και πήγαν στο ’’Estadio de Vallecas’’ για... απολύμανση!

Οι ηγέτες του VOX, Santiago Abascal και Rocio Monasterio, έδωσαν το «παρών» στις εξέδρες για την αναμέτρηση της Ράγιο με την Αλμπαθέτε, που έληξε 2-2. Η παρουσία τους στο γήπεδο εξόργισε τους οπαδούς της Ράγιο, καθώς είναι ένας σύλλογος με αριστερή συνείδηση, μια ιδεολογία, φυσικά, που συγκρούεται βίαια με τις ακροδεξιές απόψεις του VOX.

Κυρίως, βέβαια, οι οπαδοί έχουν εξοργιστεί με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Ραούλ Μάρτιν Πρίσα, καθώς εκείνος φαίνεται πως τους κάλεσε, όπως και πέρυσι, αμαυρώνοντας, όπως λένε, την ιστορία τους. 

Το μήνυμά τους είναι ότι πιστεύουν σε ένα ’’Vallecas’’ χωρίς φασισμό, και έπρεπε να απολυμάνουν το γήπεδο, εξ ου και τα κοστούμια για... Covid!

 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
8
=