ΔΙΕΘΝΗ

Κύπρος:Ο γυναικολόγος είχε βιάσει και δύο ανήλικα κορίτσια

κύπροςο-γυναικολόγος-είχε-βιάσει-και-365801
Τελειωμό δεν έχει ο σάλος που είχε προκληθεί στην Κύπρο με τη δράση ου γυναικολόγου – βιαστή. Ο γιατρός είχε παραδεχθεί την ενοχή του σε 44 συνολικά κατηγορίες. Ανάμεσα όμως σε αυτά τα περιστατικά ήταν και ο βιασμός δύο ανήλικων κοριτσιών, ηλικίας 15 και 17 χρόνων από την Κύπρο.
Ο 56χρονος γυναικολόγος παραδέχθηκε τους βιασμούς ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδρίασε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, μεταξύ των κατηγοριών τις οποίες παραδέχθηκε ο γυναικολόγος, έξι αφορούν βιασμούς, άλλες έξι αδικήματα περιαγωγής σε κατάσταση νάρκωσης με τη χορήγηση φαρμάκων, ενώ οι υπόλοιπες κατηγορίες αφορούν άσεμνες επιθέσεις και εξευτελιστική και απάνθρωπη μεταχείριση.
Σύμφωνα με τη νομολογία, οι κατηγορίες για βιασμούς και περιαγωγή σε κατάσταση νάρκωσης επισύρουν ποινές ισόβιας φυλάκισης.
Οι 44 κατηγορίες που παραδέχθηκε ο 56χρονος αφορούν 35 συνολικά γυναίκες, Κύπριες και αλλοδαπές, οι οποίες ήταν ασθενείς του.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το κατηγορητήριο της υπόθεσης, όλα τα αδικήματα διαπράχθηκαν στην κλινική του γυναικολόγου σε διάφορες ημερομηνίες από τον Ιούλιο του 2010 μέχρι τον Οκτώβριο του 2011.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου