AROUND THE WEB

Ισπανία: Ελβετός οδήγησε για 40 χιλ. ανάποδα σε αυτοκινητόδρομο – Είχε για συνοδηγό του ένα πτώμα

ισπανία-ελβετός-οδήγησε-για-40-χιλ-ανάπ-640634

Πρωτοφανές περιστατικό στην βορειοανατολική Ισπανία, όπου ένας Ελβετός συνελήφθη αφού οδήγησε για 40 χιλιόμετρα ανάποδα σε έναν αυτοκινητόδρομο έχοντας για συνοδηγό του ένα… πτώμα.

Ο 66χρονος άνδρας κατευθυνόταν προς τη Γαλλία. Όταν, όμως διαπίστωσε ότι στα σύνορα υπήρχαν αστυνομικοί που έκαναν ελέγχους, ακινητοποίησε το αυτοκίνητό του, έκανε αναστροφή και ξεκίνησε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της καταλανικής αστυνομίας, ο 66χρονος οδηγούσε επί 30 χιλιόμετρα ανάποδα στον αυτοκινητόδρομο, χωρίς να υπακούει τις υποδείξεις των αστυνομικών. Έπειτα μπήκε σε έναν παράδρομο και λίγο αργότερα τράκαρε, περίπου 20 χιλιόμετρα μακριά από τη Χιρόνα.

Όταν οι αστυνομικοί πλησίασαν το όχημα, διαπίστωσαν ότι ο συνοδηγός του 66χρονου Ελβετού ήταν ένας νεκρός άνδρας. Σύμφωνα με την εκπρόσωπος της αστυνομίας, επρόκειτο για τον σύντροφο του 66χρονου, που ήταν επίσης Ελβετός πολίτης. Οι αστυνομικοί δεν διαπίστωσαν πάντως κάποια ένδειξη ότι ο θάνατός του οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Μάλιστα σύμφωνα με ισπανικά μέσα, ο σύντροφος του 66χρονου, μπορεί να ήταν νεκρός εδώ και τρεις εβδομάδες.

Ο οδηγός συνελήφθη και κατηγορείται μόνο για τροχαία παράβαση.

enikos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου