ΔΙΕΘΝΗ

Στο νοσοκομείο ξανά ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι

στο-νοσοκομείο-ξανά-ο-πρώην-πρωθυπουρ-642107

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι, αρχηγός του πολιτικού κόμματος Forza Italia, εισήχθη στο νοσοκομείο για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες, σύμφωνα με πηγές του πρακτορείου Reuters.

O 84χρονος πολιτικός πήγε την Τρίτη στο νοσοκομείο San Raffaele στο Μιλάνο για να κάνει ένα τσεκάπ μετά την περιπέτειά του με τον κοροναϊό τον Σεπτέμβριο, με τους γιατρούς να αποφασίσουν την εισαγωγή του.

Το κόμμα Forza Italia ανακοίνωσε ότι εισήχθη στο νοσοκομείο για «ιατρική παρακολούθηση και αλλαγές σε υπάρχουσα θεραπεία».

Ο πρώην πρωθυπουργός εισήχθη επίσης στο νοσοκομείο στα τέλη Μαρτίου και πέρασε αρκετές μέρες εκεί «λόγω προβλημάτων υγείας».

Ο Μπερλουσκόνι, ο οποίος έχει κάνει χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς το 2016 και έχει ξεπεράσει καρκίνο του προστάτη, είχε εισαχθεί και τον Ιανουάριο στο νοσοκομείο με καρδιακά προβλήματα.

Την Πέμπτη έχει προγραμματιστεί ακρόαση για την περίφημη υπόθεση της Ruby (Κάριμα Μαχρούγκ), την οποία ο Μπερλουσκόνι κατηγορείται ότι αποπλάνησε στο αρχοντικό του το 2010.

Η υπόθεση αυτή αφορά δωροδοκίες του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας για να εξασφαλίσει τη σιωπή μαρτύρων για την αποπλάνηση της Ρούμπι. Ο Μπερλουσκόνι έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες.

Το δικαστήριο έχει ήδη αναβληθεί μια φορά από τον Ιανουάριο, εξαιτίας της τότες νοσηλείας του «Καβαλιέρε»

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου