ΔΙΕΘΝΗ

Ντουμπάι: Φωτογραφήθηκαν ολόγυμνες και αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης

ντουμπάι-φωτογραφήθηκαν-ολόγυμνες-κ-643360

Περισσότερες από 12 γυναίκες, εκ των οποίων οι 11 από την Ουκρανία, συνελήφθησαν στο Ντουμπάι για δημόσια ακολασία καθώς φωτογραφήθηκαν ολόγυμνες σε μπαλκόνι διαμερίσματος για διαφημιστικούς λόγους.

Το ουκρανικό προξενείο επιβεβαίωσε στο ΒΒC ότι ανάμεσα στα άτομα που συνελήφθησαν είναι 11 Ουκρανές. Σε δημοσίευμα της η Daily Mail αναφέρει ότι ένας 33χρονος άνδρας από τη Ρωσία, ονόματι Alexey Kontsov, συνελήφθη καθώς θεωρείται ο διοργανωτής του πρότζεκτ.

Παρότι κάποια ρωσικά ΜΜΕ μετέδιδαν ότι ανάμεσα στις γυναίκες που συνελήφθησαν είναι και οκτώ Ρωσίδες το πρακτορείο ειδήσεων Ria κάνει λόγο για μία σύλληψη, αυτή του 33χρονου διοργανωτή και πως αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 18 μηνών. Το ρωσικό Life αναφέρει ότι στο συγκεκριμένο πρότζεκτ εμπλέκονται περίπου 40 μοντέλα. Όσοι συλλαμβάνονται στο Ντουμπάι για δημόσια ακολασία κινδυνεύουν με ποινή κάθειρξης έξι μηνών και πρόστιμο 981 δολάρια.

Η Αστυνομία στο Ντουμπάι προειδοποιεί ότι οποιοσδήποτε δημοσιεύει πορνογραφικό υλικό ή υλικό που μπορεί να υπονομεύσει τις ηθικές αξίες αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης και πρόστιμο.

Πηγή πληροφοριών: BBC, Daily Mail

Πηγή ΦΩΤΟ: Daily Mail

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου