ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξύλο και θανάσιμες απειλές οδήγησαν σε συλλήψεις πυγμάχων…

ξύλο-και-θανάσιμες-απειλές-οδήγησαν-σ-367059

Διαστάσεις παίρνει μία ιστορία που ξεκίνησε ως ένα από τα συνηθισμένα «στημένα» σόου με μπόλικο ξύλο ανάμεσα στους δύο επαγγελματίες μποξέρ Ντέρεκ Τσισόρα και Ντέιβιντ Χέι. Το Σάββατο οι δύο Βρετανοί παγκόσμιοι αστέρες συνεπλάκησαν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου και αυτό που ακολούθησε ξέφυγε από τα… τετριμμένα.

Μάλιστα, το «Sky Sports» δεν δίστασε να χαρακτηρίσει το επεισόδιο ως «Νύχτα ντροπής», ενώ ο πρώτος απείλησε ότι θα πυροβολήσει τον αντίπαλό του εάν δεν ακολουθήσει επίσημος αγώνας μεταξύ τους.

Ο Τσισόρα έχασε τον παγκόσμιο τίτλο βαρέων βαρών από τον Ουκρανό Βιτάλι Κλίτσκο στο Μόναχο και στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ήρθε αρχικά σε φραστική αντιπαράθεση με τον Χέι, ο οποίος είναι πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής του WBA.

Και επειδή τα πολλά λόγια ανάμεσα σε «μεγάλα παιδιά» είναι φτώχεια, οι δυο τους επιδόθηκαν σε ένα πανέμορφο reality μποξ στην αίθουσα Τύπου με μπουνιές και κλοτσιές που θα ζήλευε κάθε ρινγκ.

Λίγες ώρες αργότερα, η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ξεκίνησε προανάκριση για το περιστατικό και ήδη διενεργείται έρευνα. Μάλιστα, το πρωί της Κυριακής, όταν Τσισόρα έκανε τσεκ-ιν στο αεροδρόμιο του Μονάχου, συνελήφθη και οδηγήθηκε στα κεντρικά για κατάθεση.

Όχι βέβαια ότι ο Τσισόρα νιώθει… άβολα με τους αστυνομικούς, αφού διατηρεί αρκετές «γνωριμίες» μαζί τους, έχοντας καταδικαστεί σε τετράμηνη φυλάκιση στο πρόσφατο παρελθόν επειδή ξυλοκόπησε τη φίλη του.

Γεννημένος στη Ζιμπάμπουε προτού μεταναστεύσει στη Μεγάλη Βρετανία, ο Τσισόρα στα 29 του χρόνια θεωρείται ως ένας από τους πιο επικίνδυνους πυγμάχους του κόσμου με πολλά βίαια περιστατικά εντός κι εκτός ρινγκ να εμπλουτίζουν το βιογραφικό του. Δυσκολεύτηκε να τελειώσει το σχολείο, παραμένει ανύπαντρος και δηλώνει αμφισέξουαλ.

Το καλό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι οι κάμερες βρίσκονται πάντα στις θέσεις τους και καταγράφουν, ώστε κάθε άτυχος (ή και τυχερός) θεατής που δεν βρέθηκε στον χώρο του περιστατικού να έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει με λεπτομέρειες το σόου

in.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου