ΔΙΕΘΝΗ

Ηλεκτρονικό τσιγάρο εξερράγη στο στόμα του

ηλεκτρονικό-τσιγάρο-εξερράγη-στο-στό-370474

Ένα απίστευτο ατύχημα είχε ένας 67χρονος άντρας στην Πενσακόλα των ΗΠΑ, όταν την ώρα που κάπνιζε το ηλεκτρονικό του τσιγάρο αυτό εξερράγη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά, στο στόμα και στο πρόσωπο.

Όπως μεταδίδει το Associated Press, ο 67χρονος Τομ Χόλογουέι από το Νάισβιλ ήθελε να κόψει το κάπνισμα για αυτό αγόρασε μια συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρου. Το ατύχημα συνέβη το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, πιθανά από κάποια βλάβη στην μπαταρία με αποτέλεσμα ο Τομ να πάθει σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπό του, να χάσει τα περισσότερα δόντια του, ενώ από την έκρηξη ακρωτηριάστηκε και τμήμα της γλώσσας του.Οι αρχές επίσημα δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία του Τομ, ωστόσο το προφίλ του στο Facebook έχει γεμίσει με μηνύματα συμπαράστασης από φίλους.

Ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής του Νορθ Μπέι, Τζόζεφ Πάρκερ δήλωσε πως ακόμα δεν έχουν εξακριβώσει τον τύπο του ηλεκτρονικού τσιγάρου, ούτε γνωρίζουν την μάρκα της μπαταρίας που εξερράγη, το μόνο που γνωρίζουν ήταν ότι επρόκειτο για επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου. Ο Πάρκερ πρόσθεσε πως είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που του έχει τύχει κάτι τέτοιο ενώ όταν κλήθηκε να περιγράψει το ατύχημα είπε χαρακτηριστικά «Η καλύτερη αναλογία είναι να φανταστείτε κάποιον που έχει βάλει μια ρουκέτα-μπουκάλι στο στόμα του και αυτή ξαφνικά εκρηγνύεται».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου