Μετέωρο στο κενό λεωφορείο με επιβάτες μετά από τροχαίο σε γέφυρα του Μπρονξ (φωτό-βίντεο)

Τελευταία ενημέρωση: 2021-01-15, 21:02:09
Μετέωρο στο κενό λεωφορείο με επιβάτες μετά από τροχαίο σε γέφυρα του Μπρονξ (φωτό-βίντεο)

Ένα λεωφορείο στη Νέα Υόρκη βρέθηκε να κρέμεται από γέφυρα στο Μπρονξ, της Νέας Υόρκης, μετά από τροχαίο.

Από το τροχαίο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τραυματίστηκαν συνολικά 8 άτομα, ανάμεσά τους και ο οδηγός. Η πυροσβεστική υπηρεσία ανέφερε ότι αρκετές μονάδες έσπευσαν στο σημείο.

 

Όλοι οι τραυματίες ήταν επιβάτες λεωφορείων και μεταφέρθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο. Ένα άτομο τραυματίστηκε σοβαρά στο ατύχημα, ανέφερε η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Νέας Υόρκης ενώ τρία άτομα υπέστησαν τραυματισμούς χωρίς να απειλείται η ζωή τους και τέσσερις άλλοι υπέστησαν μικρούς τραυματισμούς, πρόσθεσαν.

Φωτογραφίες και βίντεο του ατυχήματος κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που δείχνουν το λεωφορείο-φυσαρμόνικα να κρέμεται από τη γέφυρα ταχείας κυκλοφορίας.

 


«Εντοπίσαμε και νοσηλεύσαμε συνολικά οκτώ ασθενείς από αυτό το ατύχημα», δήλωσε ο αναπληρωτής επικεφαλής πυροσβεστικής υπηρεσίας Paul Hopper. «Το λεωφορείο έπεσε περίπου 50 πόδια (15 μέτρα) στον δρόμο πρόσβασης. Οι ασθενείς υπέστησαν τραυματισμούς, συνεπεία της πτώσης από τόσο μεγάλο ύψος», είπε.

 


Ο δημοτικός σύμβουλος της Νέας Υόρκης Mark Levine έγραψε στο Twitter ότι οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έκλεισαν σε ολόκληρη την περιοχή μετά το «φρικτό ατύχημα».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
5
=