ΔΙΕΘΝΗ

Μετέωρο στο κενό λεωφορείο με επιβάτες μετά από τροχαίο σε γέφυρα του Μπρονξ (φωτό-βίντεο)

μετέωρο-στο-κενό-λεωφορείο-με-επιβάτε-780787

Ένα λεωφορείο στη Νέα Υόρκη βρέθηκε να κρέμεται από γέφυρα στο Μπρονξ, της Νέας Υόρκης, μετά από τροχαίο.

Από το τροχαίο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τραυματίστηκαν συνολικά 8 άτομα, ανάμεσά τους και ο οδηγός. Η πυροσβεστική υπηρεσία ανέφερε ότι αρκετές μονάδες έσπευσαν στο σημείο.

Όλοι οι τραυματίες ήταν επιβάτες λεωφορείων και μεταφέρθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο. Ένα άτομο τραυματίστηκε σοβαρά στο ατύχημα, ανέφερε η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Νέας Υόρκης ενώ τρία άτομα υπέστησαν τραυματισμούς χωρίς να απειλείται η ζωή τους και τέσσερις άλλοι υπέστησαν μικρούς τραυματισμούς, πρόσθεσαν.

Φωτογραφίες και βίντεο του ατυχήματος κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που δείχνουν το λεωφορείο-φυσαρμόνικα να κρέμεται από τη γέφυρα ταχείας κυκλοφορίας.

«Εντοπίσαμε και νοσηλεύσαμε συνολικά οκτώ ασθενείς από αυτό το ατύχημα», δήλωσε ο αναπληρωτής επικεφαλής πυροσβεστικής υπηρεσίας Paul Hopper. «Το λεωφορείο έπεσε περίπου 50 πόδια (15 μέτρα) στον δρόμο πρόσβασης. Οι ασθενείς υπέστησαν τραυματισμούς, συνεπεία της πτώσης από τόσο μεγάλο ύψος», είπε.

Ο δημοτικός σύμβουλος της Νέας Υόρκης Mark Levine έγραψε στο Twitter ότι οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έκλεισαν σε ολόκληρη την περιοχή μετά το «φρικτό ατύχημα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου