Αγριο ξύλο στη Βουλή της Ταϊβάν: Επαιξαν μπουνιές και πέταξαν εντόσθια γουρουνιών! [βίντεο]

Τελευταία ενημέρωση: 2020-11-27, 21:52:16
Αγριο ξύλο στη Βουλή της Ταϊβάν: Επαιξαν μπουνιές και πέταξαν εντόσθια γουρουνιών! [βίντεο]

Μπουνιές και ξύλο στη βουλή της Ταϊβάν το πρωί της Παρασκευής, με εκπροσώπους της αντιπολίτευσης να πετούν εντόσθια γουρουνιών στους βουλευτές της κυβέρνησης.

Απέραντο χάος στο κοινοβούλιο της Ταϊβάν, το οποίο μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, με τους βουλευτές του κόμματος KMT να αντιδρούν έντονα στην απόφαση της κυβέρνησης να άρει τους περιορισμούς εισαγωγής χοιρινών από τις ΗΠΑ.

Ο πρόεδρος της χώρας, Τσάι Ινγκ-γουέν επρόκειτο να απαντήσει σε ερωτήσεις για την εν λόγω απόφαση, όταν οι βουλευτές της αντιπολίτευσης εκτόξευσαν κουβάδες με εντόσθια γουρουνιών και πιάστηκαν στα χέρια με εκπροσώπους της συμπολίτευσης.

Γιατί αντιδρούν οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης στην Ταϊβάν

Όπως διαβάζουμε, η Ταϊβάν απαγόρευε την εισαγωγή χοιρινών από τις ΗΠΑ, καθώς οι Αμερικανοί εκτροφείς χρησιμοποιούν ρακτοπαμίνη για την εκτροφή των ζώων. Η ουσία αυτή, η οποία απαγορεύεται στην ΕΕ και στην Κίνα χρησιμοποιείται προκειμένου να μειώσει την ύπαρξη λίπους στα χοιρινά.

Η ανακοίνωση έγινε δεκτή με ανακούφιση από την Ουάσιγκτον, καθώς αποτελούσε το μοναδικό «αγκάθι» στην από καιρού συζητούμενη συμφωνία ελεύθερου εμπορίου ΗΠΑ-Ταϊβάν. Ωστόσο, το KMT της αντιπολίτευσης αντιτίθεται σθεναρά στην απόφαση της κυβέρνησης.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
2
=