ΔΙΕΘΝΗ

Ομπάμα: Αν χρειαστεί θα βγάλουν τον Τραμπ από τον Λευκό Οίκο…οι ειδικές δυνάμεις

ομπάμα-αν-χρειαστεί-θα-βγάλουν-τον-τρα-817976

“Αν χρειαστεί, θα επιστρατεύσουμε τις ειδικές δυνάμεις για να βγάλουν τον Ντόναλντ Τραμπ από το Λευκό Οίκο” είπε αστειευόμενος ο Μπαράκ Ομπάμα σε συνέντευξή του, στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου του βιβλίου.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, μιλώντας στο γνωστό σόου του Τζίμι Κίμελ ερωτήθηκε από τον παρουσιαστή αν υπάρχουν μέρη που μπορεί να κρυφτεί ο Ντόναλντ Τραμπ ώστε να μην φύγει από το Λευκό Οίκο. Ο Μπαράκ Ομπάμα ανέφερε χαριτολογώντας πως δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, καθώς οι πεζοναύτες μπορούν να τον ξετρυπώσουν από όπουδήποτε.

Συνεχίζοντας το πείραγμα, ο Τζίμι Κιμέλ ρώτησε το Μπαράκ Ομπάμα αν έγραψε στο βιβλίο του τόσες πολλές σελίδες (700) για να μην μπορέσει να το διαβάσει ο Τραμπ, με τον πρώην πρόεδρο να απαντά γελώντας, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά πως “από ότι έχω ακούσει δεν νομίζω ότι για να μην διαβάσει το βιβλίο, χρειαζόταν να είναι 700 σελίδες “.

Βέβαια στη συνέχεια της συζήτησης εκτός από τα αστεία ο Μπαράκ Ομπάμα άσκησε δριμεία κριτική στον Τραμπ, τονίζοντας πως “τη στιγμή που είχα κληθεί να αποφασίσω αν θα ενέκρινα ή όχι την επέμβαση των ειδικών δυνάμεων για τη σύλληψη του Μπιν Λάντεν, εκείνος έβγαινε στην τηλεόραση και ισχυριζόταν πως δεν είμαι Αμερικανός.

Ο Τζίμι Κίμελ θέλοντας να ελαφρύνει τη συζήτηση ρώτησε τον Ομπάμα αν μετά τη σύλληψη του Μπιν Λάντεν έκανε έρωτα με τη σύζυγό του, με τον πρώην πλανητάρχη να αναφέρει με χιούμορ πως “εκείνη την ημέρα μόλις επέστρεψα στο σπίτι η Μισέλ κοιμόταν”. “Κρίμα”, πρόσθεσε με το κοινό να ξεσπά σε γέλια και χειροκροτήματα.

Η συνέντευξη με την Όπρα και το κόλπο που τον έδειχνε δίπλα της ενώ ήταν στο σπίτι του

Ο Μπαράκ Ομπάμα έχει παραχωρήσει πολλές συνεντεύξεις τον τελευταίο καιρό με αφορμή τη δημοσίευση του βιβλίου του. Άλλες άρεσαν για τις τοποθετήσεις του, άλλες για το χιούμορ του, η συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ όμως θα μείνει στην ιστορία για έναν άλλο λόγο.

Η διάσημη παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια τη συνέντευξης φαινόταν πως ήταν δίπλα στον πρώην πρόεδρο, όμως ο ίδιος βρισκόταν στο σπίτι του εκείνη την ώρα. Πως έγινε αυτό Επιστρατεύτηκε η τεχνολογία και το περίφημο green box το οποίο χρησιμοποιείται κατά κόρον σε υπερπαραγωγές του Χόλιγουντ. Με αυτό τον τρόπο οι δυο τους φαίνονταν πως βρίσκονταν στο ίδιο χώρο. Δείτε πως επιτεύχθηκε αυτό το αποτέλεσμα.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου