LIFE STYLE

Νεκρός ο γιός διάσημου ράπερ σε ηλικία μόλις 28 ετών -Η «κατάρα» της οικογένειας

νεκρός-ο-γιός-διάσημου-ράπερ-σε-ηλικία-818315

Ο Μπόμπι Μπράουν ο νεότερος, γιος του διάσημου ράπερ και συζύγου της Γουίτνεϊ Χιούστον, Μπόμπι Μπράουν, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, όπως επιβεβαίωσαν οι αρχές.

Ο Brown Jr., ο αδελφός της Bobbi Kristina Brown, που πέθανε το 2015, ήταν 28 ετών. Οι αξιωματικοί του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες απάντησαν σε έκκληση για ιατρική κατάσταση έκτακτης ανάγκης την Τετάρτη περίπου στις 1:50 μ.μ., δήλωσε ο εκπρόσωπος Jeff Lee στο CNN. Ο Brown Jr. κηρύχθηκε νεκρός επιτόπου ενώ δεν υπάρχει υποψία εγκληματικής ενέργειας.

Χρόνια απώλειας και θλίψης

Η οικογένεια Brown υπέστη πολλές απώλειες τα τελευταία χρόνια. Η Γουίτνεϊ Χιούστον που ήταν παντρεμένη με τον Μπόμπι Μπράουν εως το 2007, πέθανε στις 11 Φεβρουαρίου 2012, αφού πνίγηκε κατά λάθος σε μπανιέρα, όπως αποφάσισε ένας ιατροδικαστής ενώ οι καρδιακές παθήσεις και η κοκαΐνη ονομάστηκαν ως συμβάλλοντες παράγοντες.

Τρία χρόνια αργότερα, η κόρη της Χιούστον και του Μπράουν, Μπόμπι Κρίστινα Μπράουν, βρέθηκε να μην ανταποκρίνεται και να μην αναπνέει στην μπανιέρα στο σπίτι της στο Roswell της Τζόρτζια. Δέχθηκε θεραπεία σε νοσοκομείο και στη συνέχεια παρέμεινε σε νοσοκομείο για σχεδόν έξι μήνες μέχρι το θάνατό της τον Ιούλιο του 2015. Μια αυτοψία έδειξε ότι η τοξικομανία οδήγησαν σε πνευμονία και εγκεφαλική βλάβη που σκότωσαν την 22χρονη.

Ο Μπόμπι Μπράουν ήθελε ο φίλος της κόρης του, Νικ Γκόρντον, να λογοδοτεί για το θάνατό της. Τον Ιανουάριο του 2020, ο Γκόρντον πέθανε ως αποτέλεσμα τοξικότητας ηρωίνης.

thetoc.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου