Ο κορονοϊός «χτύπησε» το υπουργικό συμβούλιο της Κύπρου

Τελευταία ενημέρωση: 2020-11-19, 11:33:14
Ο κορονοϊός «χτύπησε» το υπουργικό συμβούλιο της Κύπρου

Στην Κύπρο, σε αυτοπεριορισμό τέθηκαν ο υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Νουρής, καθώς επίσης ο υπουργός Μεταφορών, Γιάννης Καρούσος, μετά από επαφή που είχαν με τον υπουργό Γεωργίας, Κώστα Καδή, ο οποίος γνωστοποίησε χθες ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Σε αναρτήσεις τους στο Twitter οι υπουργοί Εσωτερικών και Μεταφορών ανακοίνωσαν σήμερα ότι τέθηκαν προληπτικά σε αυτοπεριορισμό, λόγω θετικού κρούσματος στο στενό επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Εσωτερικών αναφέρει στην ανάρτησή του ότι μπαίνει σε προληπτικό αυτοπεριορισμό, λόγω θετικού κρούσματος στο στενό επαγγελματικό μου περιβάλλον

Ωστόσο, σημειώνει ότι εξακολουθεί να ασκεί τα καθήκοντα του, τηρώντας σχολαστικά τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα για την Covid-19.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Μεταφορών αναφέρει ότι έχει αυτοπεριοριστεί, τηρώντας όλα τα σχετικά πρωτόκολλα, αφού ήρθε σε επαφή με τον Υπουργό Γεωργίας, ο οποίος είναι θετικός στον κωρωνοϊό.

«Μένουμε ασφαλείς και ελαχιστοποιούμε τις επαφές μας», σημειώνει στην ανάρτησή του ο κ. Καρούσος. Λόγω της κατάστασης ακυρώθηκε η σημερινή συνεδρία του υπουργικού συμβουλίου, ενώ εντοπίστηκαν και τρία θετικά κρούσματα κορωνοϊού στο Προεδρικό Μέγαρο.

Προβλήματα αντιμετωπίζουν επίσης η Αστυνομία και η Εθνική Φρουρά, καθώς δεκάδες στελέχη τους διαγνώστηκαν θετικά στον κορωνοϊο, με αποτέλεσμα να τεθούν σε αυτοπεριορισμό εκατοντάδες επαφές τους.

[protothema.gr]

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
9
=