Στα σαγόνια καρχαρία κολυμβητές στην Ερυθρά Θάλασσα

Τελευταία ενημέρωση: 2020-10-27, 19:48:53
Στα σαγόνια καρχαρία κολυμβητές στην Ερυθρά Θάλασσα

Συναγερμός στην Ερυθρά θάλασσα όταν πέντε άνθρωποι δέχτηκαν επίθεση από καρχαρία περίπου δύο μέτρων, στο καταδυτικό σημείο “Ρας Μοχάμεντ”, κοντά στο Σαρμ Ελ Σέιχ. 

Από την επίθεση του καρχαρία στην Ερυθρά Θάλασσα τραυματίστηκαν πέντε άνθρωποι – εκ των οποίων δύο Ουκρανοί, μητέρα και γιος. Το γεγονός καταγράφει η αιγυπτιακή εφημερίδα “Αλ Αχράμ”, επικαλούμενη και επίσημη δήλωση του υπουργείου Περιβάλλοντος της Αιγύπτου, σύμφωνα με την οποία, η αρμόδια υπουργός Γιασμίν Φουάντ έδωσε εντολή για την αναστολή όλων των καταδυτικών δραστηριοτήτων στην εν λόγω περιοχή που συγκεντρώνει πλήθος δυτών από όλον τον κόσμο.

Ο καρχαρίας, ο οποίος φαίνεται να προέρχεται από τον Ινδικό Ωκεανό, έκανε δύο επιθέσεις – κάτι που αποτελεί σπάνια περίπτωση για τις αιγυπτιακές ακτές, η οποία εξετάζεται από τους αρμοδίους που κατέφθασαν στην περιοχή.

Τελευταία επίθεση καρχαρία η Αίγυπτος έζησε πριν από δύο χρόνια, το 2018, κατά την οποία σκοτώθηκε ένας Τσέχος τουρίστας στ’ ανοικτά της περιοχής Μάρσα Άλαμ, στην απέναντι όχθη της Ερυθράς Θάλασσας. Η αμέσως προηγούμενη επίθεση καρχαρία είχε καταγραφεί πριν από μία δεκαετία, το 2010, όταν μία Γερμανίδα τουρίστρια είχε βρει τον θάνατο και είχαν τραυματιστεί τρεις Ρώσοι τουρίστες κοντά στο Σαρμ Ελ Σέιχ.

Τελευταία επίθεση καρχαρία η Αίγυπτος έζησε πριν από δύο χρόνια, το 2018, κατά την οποία σκοτώθηκε ένας Τσέχος τουρίστας στ’ ανοικτά της περιοχής Μάρσα Άλαμ, στην απέναντι όχθη της Ερυθράς Θάλασσας.

Η αμέσως προηγούμενη επίθεση καρχαρία είχε καταγραφεί πριν από μία δεκαετία, το 2010, όταν μία Γερμανίδα τουρίστρια είχε βρει τον θάνατο και είχαν τραυματιστεί τρεις Ρώσοι τουρίστες κοντά στο Σαρμ Ελ Σέιχ.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
3
=