AROUND THE WEB

Άντρας μηχανικός πηγαίνει καθημερινά στη δουλειά φορώντας γόβες και φούστα

άντρας-μηχανικός-πηγαίνει-καθημεριν-836923

Το ότι κάποιος είναι άντρας, δε σημαίνει ότι πρέπει ντε και καλά να φοράει παντελόνια και να κινείται σαν macho αρσενικό όπου και να πάει.

Υπάρχουν και άντρες που τα έχουν τόσο καλά με την αρρενωπότητά τους, που δεν τίθεται εν αμφιβόλω απλά φορώντας άλλα ρούχα.

Αποδόμηση

Ο Μαρκ Μπράιαν είναι Αμερικανός και ζει στη Γερμανία. Επαγγελματικά ασχολείται με τη μηχανική της ρομποτικής όπου είναι και ένας από τους πιο ανερχόμενους κλάδους στη βιομηχανία.

Κάνει κάτι ωστόσο σε σχεδόν καθημερινή βάση, το οποίο πηγαίνει τελείως κόντρα στα έμφυλα στερεότυπα ντυσίματος και συμπεριφοράς.

Φοράει φούστα και τακούνια για να πάει στη δουλειά του, αλλά δεν τα αποχωρίζεται και όταν κάθεται σπίτι.

Ο Μπράιαν δεν παραλείπει ποτέ να ενημερώσει το κοινό του στο Instagram.

«Είμαι ένας απλός, ευτυχώς παντρεμένος, άνδρας» είπε ενημερώνοντας τους 62.000 ακόλουθούς του, «που αγαπά τις Porsche, τις όμορφες γυναίκες και έχει ψηλά τακούνια και φούστες στην ντουλάπα του».
«Προτιμώ ένα ‘αρσενικό’ λουκ από την μέση και πάνω και ένα ουδέτερο λουκ από την μέση και κάτω».

«Τα αγαπημένα μου παπούτσια είναι οι 12ποντες γόβες. Μου αρέσει το πώς με κάνουν να φαίνομαι και το συναίσθημα που μου δίνουν. Το λιγότερο αγαπημένο μου είναι το περπάτημα σε ανώμαλες επιφάνειες, όπως ένας πεζόδρομος ή ένα πλακόστρωτο, που έχουν μεγάλα κενά και μπορεί να βυθιστεί το παπούτσι», δήλωσε στο Bored Panda.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου