Βρετανία: Εκατοντάδες άνθρωποι σε κηδεία -Παρέμβαση της αστυνομίας για παραβίαση των μέτρων

Τελευταία ενημέρωση: 2020-09-29, 20:17:06
Βρετανία: Εκατοντάδες άνθρωποι σε κηδεία -Παρέμβαση της αστυνομίας για παραβίαση των μέτρων

Σε κηδεία κλήθηκε η αστυνομία, στη Βρετανία, ύστερα από ενημέρωση ότι εκατοντάδες άνθρωποι εμφανίστηκαν στην τελετή, παραβιάζοντας τα μέτρα της καραντίνας.

Σύμφωνα με τα μέτρα που έχουν ληφθεί για τη μείωση της διασποράς του κορωνοϊού, μέχρι 30 άτομα μπορούν να βρεθούν σε αυτού του είδους τις τελετές. 

Στο Κοιμητήριο στο Ρότσντεϊλ, στην Αγγλία, ωστόσο η κατάσταση ήταν διαφορετική.

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, οι κόσμος που συγκεντρώθηκε στο συγκεκριμένο σημείο υπεραίβαινε πολύ το επιτρεπόμενο όριο. 

Η βρετανική κυβέρνηση σχεδιάζει να επιβάλει γενικό «Lockdown» σε ένα μεγάλο μέρος της βόρειας Βρετανίας και ενδεχομένως στο Λονδίνο, για να καταπολεμήσει ένα δεύτερο κύμα κορωνοϊού, ανέφεραν οι «Times».

Τα νέα μέτρα περιορισμού που εξετάζονται, είναι όλες οι παμπ, τα εστιατόρια και τα μπαρ να κλείσουν αρχικά για δύο εβδομάδες, παρόλο που ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε πρόσφατα είπε ότι κάθε νέο εθνικό «λοκντάουν» θα απειλούσε θέσεις εργασίας, βιοπορισμό και τις ανθρώπινες σχέσεις.

Η Βρετανία επέβαλε την περασμένη εβδομάδα νέα μέτρα που απαιτούσαν από τους ανθρώπους να εργάζονται από το σπίτι όπου ήταν δυνατόν και διέταξε τα εστιατόρια και τα μπαρ να κλείσουν στις 10 το βράδυ προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένα δεύτερο κύμα COVID-19.

[protothema.gr]

* Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο google news για άμεση ενημέρωση.
* Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
3
=