ΔΙΕΘΝΗ

«Ο Ναβάλνι δηλητηριάστηκε στο ξενοδοχείο στο Τομσκ, όχι στο αεροδρόμιο», λέει η ομάδα του

ο-ναβάλνι-δηλητηριάστηκε-στο-ξενοδο-850341

Ο Αλεξέι Ναβάλνι δηλητηριάστηκε από ένα μπουκάλι νερού στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε στην πόλη Τομσκ της Σιβηρίας και όχι στο αεροδρόμιο, όπως θεωρούνταν μέχρι σήμερα, ανακοίνωσε η ομάδα του, αναρτώντας σήμερα και ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Αλεξέι Ναβάλνι ασθένησε βαριά στη διάρκεια μιας εσωτερικής πτήσης στη Ρωσία τον περασμένο μήνα και στη συνέχεια μεταφέρθηκε αεροπορικώς στο Βερολίνο για θεραπεία. Οπως αναφέρεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Γερμανία λέει ότι δηλητηριάστηκε με τον νευροτοξικό παράγοντα Νόβιτσοκ, ενώ η Ρωσία αντιτείνει ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι δηλητηριάστηκε.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο ίδιος ο Ναβάλνι γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Instagram ότι μπόρεσε μετά από πολύ καιρό να αναπνεύσει μόνος του, δίχως μηχανική υποστήριξη. «Γεια, είμαι ο Ναβάλνι. Μου λείπετε όλοι. Ακόμη δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα, αλλά χθες μπόρεσα να αναπνεύσω όλη την ημέρα μόνος μου. Πράγματι μόνος μου», έγραψε ο Ναβάλνι, επιβεβαιώνοντας τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονταν στο φως ότι η υγεία του βελτιώνεται.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου