ΔΙΕΘΝΗ

Συνεργείο καθαρισμού μπήκε σε σπίτι, αντίκρισε «έναν τεράστιο σκουπιδοτενεκέ»

συνεργείο-καθαρισμού-μπήκε-σε-σπίτι-α-850467

Μια ομάδα επαγγελματιών κλήθηκαν σε ένα σπίτι στο Μάντσεστερ για να το καθαρίσουν, μόνο που δεν μπορούσαν να περιμένουν αυτό που θα αντίκριζαν.

Και δεν μπορούσαν επίσης παρά να μοιραστούν τις αποδείξεις, τους τόνους σκουπιδιών που άφησαν πίσω τους οι προηγούμενοι ενοικιαστές.

Τέσσερις άντρες χρειάστηκαν και 7 ώρες σκληρής δουλειάς για να φύγουν τα βουνιά σκουπιδιών, μεταξύ αυτών και συσκευασίες έτοιμου φαγητού, κουτάκια από μπίρες και αναψυκτικά, ακόμα και μπουκάλια γεμάτα με ούρα.

Ο Warren Senior, ιδιοκτήτης της Senior Waste Removals, κλήθηκε από τον ιδιοκτήτη να εκτιμήσει την κατάσταση και δήλωσε απερίφραστα στο «Manchester Evening News» πως «ήταν το χειρότερο σπίτι που έχουμε δει ποτέ στα πέντε χρόνια που κάνουμε αυτή τη δουλειά, έχοντας κάνει αρκετές δύσκολες δουλειές».

Ο ιδιοκτήτης της οικίας τού ζήτησε να του δώσει μια τιμή για τον καθαρισμό, γνωρίζοντας καλά με τι θα ερχόταν αντιμέτωπο το συνεργείο. «Αρκετά κακή» χαρακτήρισε ο ιδιοκτήτης την κατάσταση.

Ακόμα και ο Warren φόρεσε προστατευτική στολή για να μπορέσει να μπει στην οικία. Και ακόμα περισσότερο από τα σκουπίδια, τον ενόχλησαν οι μύγες που είχαν συγκεντρωθεί. Αλλά και η φωλιά των 20 ποντικιών που αποκαλύφθηκε κάτω από τον χαμό.

«Έχω γερό στομάχι … αλλά χρειάστηκα 5 λεπτά για να το πάρω απόφαση και να μπω μέσα». Ακόμα χειρότερο για τον ίδιο ήταν η σκέψη πως κάποιοι ζούσαν έτσι. Το συνεργείο κλήθηκε εξάλλου για καθαρισμό μόλις μία βδομάδα μετά τη μετακόμιση των ενοικιαστών

*Οι φωτογραφίες είναι από το facebook της εταιρείας Senior Waste Removals

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου