ΔΙΕΘΝΗ

Η σπαρακτική αγγελία που έβαλε 75χρονος χήρος μόλις πέθανε η γυναίκα του

η-σπαρακτική-αγγελία-που-έβαλε-75χρονος-850953

Ο Τόνυ Ουίλιαμς είναι 75 χρονών και πριν λίγες ημέρες έχασε τη γυναίκα του, τον άνθρωπο της ζωής του. Ήταν μαζί 55 χρόνια. Δεν έκαναν παιδιά αλλά μαζί πέρασαν χαρές και λύπες και δέθηκαν σαν ένας άνθρωπος.


Η Τζο η γυναίκα του έφυγε από καρκίνο στο πάγκρεας και ο Τόνι είναι μόνος στη γη. Χωρίς φίλους, χωρίς συγγενείς, χωρίς κάποιον άνθρωπο να πει μια καλημέρα. Κάθεται όπως λέει ο ίδιος με τις ώρες και κοιτάζει το τηλέφωνο και περιμένει να χτυπήσει για να ακούσει τη φωνή κάποιου άλλου.

Μέχρι και αγγελία έβαλε στην τοπική εφημερίδα ενώ τύπωσε μια αφίσα που έγραφε: «Έχασα τη Τζο μου. Τη λατρεμένη μου γυναίκα και σύντροφο της ζωής μου. Δεν έχω φίλους ούτε οικογένεια. Δεν έχω κάποιον να μιλήσω. Η σιωπή 24 ώρες τη μέρα είναι ένα μαρτύριο για μένα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;»


Δυστυχώς κανείς δεν απάντησε στην αγγελία του και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να του πει έναν λόγο, μια κουβέντα να μιλήσουν. Ο ίδιος είναι εξαιρετικά απογοητευμένος. Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να βρει έναν φίλο για να ακούσει μουσική μαζί του ή να καθίσουν δίπλα στον κήπο και να μιλήσουν, έφτιαξε επαγγελματικές κάρτες, και τις μοίρασε στο σούπερ μάρκετ. Έδωσε δεκάδες χωρίς να λάβει κλήση πίσω.

topontiki.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου