ΔΙΕΘΝΗ

Το πάρτι των 50 ατόμων που διοργάνωσε στο σπίτι τού στοίχισε πάρα πολύ ακριβά

το-πάρτι-των-50-ατόμων-που-διοργάνωσε-στ-727445

Αυτός είπε ότι κάλεσε 25 άτομα, το «πράγμα ξέφυγε όμως» και στο τέλος μαζεύτηκαν καμιά 50αριά στο σπίτι του στο Νότιγχαμ.

Δεν θα έπαιρνε πολύ για να καταφτάσει η αστυνομία στο σπίτι του το απογευματάκι της Παρασκευής, όπου όπως ανέφεραν οι αστυνομικοί τούς υποδέχτηκαν με «εχθρικό τρόπο».

Του έδωσαν μάλιστα και εναλλακτική, να σταματήσει άμεσα το πάρτι για να γλιτώσει το τσουχτερό πρόστιμο. Εκείνος όμως ήταν ανένδοτος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Daily Mail», και οι αστυνομικοί προχώρησαν στη βεβαίωση της παράβασης.

Ο 19χρονος φοιτητής που έφαγε πρόστιμο 10.000 λιρών (10.838 ευρώ) απολογείται τώρα για τα καμώματά του. Αλλά και για τον τρόπο που υποδέχτηκε την επίσκεψη του νόμου στο σπίτι του, που είναι πολύ κοντά στο πανεπιστήμιο.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα πληρώσει το πρόστιμο ή αν θα κάνει αντιθέτως έφεση, αλλά και ποιος τελικά θα είναι αυτός που θα δώσει το μεγάλο ποσό.

Το πρόστιμο βεβαιώθηκε λίγες μόλις μέρες μετά τον νέο κανονισμό που επιτρέπει μόνο 6 άτομα σε συγκεντρώσεις στο σπίτι. «Θα ήταν υποτίθεται μια μικρή συγκέντρωση λίγων φίλων, το πράγμα ξέφυγε όμως».

Εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος δήλωσε πως αν δεν πληρώσει το πρόστιμο, θα κληθεί σε δίκη. «Θα πρέπει να θυμόμαστε όλοι πως είμαστε στο μέσο μιας παγκόσμιας επιδημίας και όλοι μας πρέπει να αναλαμβάνουμε την ευθύνη των πράξεών μας», κατέληξε ο Steve Cooper του Nottinghamshire Police.

Σπιτικές συγκεντρώσεις στην Αγγλία άνω των 30 ατόμων επισύρουν πλέον πρόστιμο 10.000 λιρών…

newsbeast.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου