LIFE STYLE

Σοβαρό ατύχημα για τον Σάιμον Κόοελ

σοβαρό-ατύχημα-για-τον-σάιμον-κόοελ-753587

Ο Σάιμον Κόουελ, ίσως ο πιο διάσημος κριτής και τηλεοπτικός παραγωγός στον κόσμο, έπεσε από το νέο ηλεκτρικό του ποδήλατο στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ και έσπασε την πλάτη του.

Ο 60χρονος παραγωγός και κριτής talent show, που δημιούργησε το X-Factor, αλλά και το «Ταλέντο», μετήχθη, σύμφωνα με το BBC, στο νοσοκομείο όπου και υποβάλλεται σε εγχείριση. «Είναι καλά, βρίσκεται υπό παρακολούθηση και στα καλύτερα χέρια» ανέφερε η εκπρόσωπός του.

«Ο Σάιμον Κόουελ έσπασε την πλάτη του και υποβάλλεται σε εγχείριση απόψε» συνέχισε η εκπρόσωπός του το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο Βρετανός κριτής και τηλεοπτικός παραγωγός, που έχει έναν γιο 6 ετών, τον Έρικ με τη σύντροφό του Λόρεν Σίλβερμαν, έπεσε όταν επιχείρησε να δοκιμάσει το νέο του ηλεκτρικό ποδήλατο, στο σπίτι του, στο Λος Άντζελες.

Δεν είναι το πρώτο άσχημο ατύχημα για τον Σάιμον Κόουελ
Το 2017, ο Σάιμον Κόουελ είχε ένα ακόμη ατύχημα, πέφτοντας τότε από τις σκάλες του σπιτιού του στο Λονδίνο. «Κάποιες φορές (γεγονότα σαν αυτό) μας υπενθυμίζουν πως δεν είμαστε άτρωτοι και αυτή ήταν σίγουρα μια τέτοια για μένα» έλεγε τότε και πρόσθετε πως το ατύχημα υπήρξε ένα πολύ μεγάλο σοκ. «Πάνω απ’ όλα είμαι πατέρας και πρέπει να είμαι πιο υπεύθυνος από ποτέ» έλεγε τότε.

Ο Σάιμον Κόουελ επρόκειτο να καταλάβει ξανά θέση κριτή στο «Αμερική Έχεις Ταλέντο» που ξεκινά τη νέα του σεζόν την επόμενη εβδομάδα. Ο παραγωγός, υπέγραψε πρόσφατα σύμφωνα με το BBC, συμβόλαιο με την Sony με το οποίο λαμβάνει πλέον την πλήρη κυριότητα των δύο talent show που δημιούργησε με την ομάδα του, του «Ταλέντου» και του X-Factor.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου