Τραγωδία για τον εντυπωσιασμό μιας γυναίκας;

Τελευταία ενημέρωση: 2012-01-19, 21:15:32
Τραγωδία για τον εντυπωσιασμό μιας γυναίκας;

Πολλά ακούγονται για το πως τελικά ο καπετάνιος του Costa Concordia το οδήγησε σε βράχο με αποτέλεσμα να γίνουμε μάρτυρες ενός "νέου Τιτανικού" όπως χαρακτήρισαν το συμβάν πολλά ΜΜΕ.

Μια γυναίκα-μυστήριο λέγεται αυτή τη φορά πως ήταν στη γέφυρα του πλοίου μαζί με τον καπετάνιο του Costa Concordia την νύχτα που έγινε το μοιραίο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, πρόκειται για την 25χρονη Domnica Cemortan, για χάρη της οποίας ο 52χρονος  Francesco Schettino, δεν πρόσεξε και οδήγησε στον θάνατο μέχρι τώρα ένδεκα ατόμων, ενώ αγνοούνται ακόμα 21.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο καπετάνιος ήθελε να την εντυπωσιάσει με τις ικανότητές του. Μάλιστα η κοπέλα υπερασπίζεται τον καπετάνιο καθώς δήλωσε πως ο Schettino έσωσε αρκετές ζωές.

"Δείτε πόσοι άνθρωποι είναι ζωντανοί χάρη σε εκείνον", είπε και σημείωσε πως είναι τραγικό μεν πως αγνοούνται αρκετοί ακόμα αλλά πάνω από 3.000 άτομα σώθηκαν.

Παράλληλα, προσέθεσε πως τον είδε στη γέφυρα την ώρα που άλλοι ισχυρίζονται ότι είχε εγκαταλείψει το πλοίο.

Αυτόπτες μάρτυρες ισχυρίζονται πως η μυστηριώδης κοπέλα φαίνεται πως γνωριζόταν με τον καπετάνιο και καθόταν στη ρεσεψιόν του πλοίου δίπλα στη γέφυρα.

Οι αρχές τώρα ερευνούν που ακριβώς ήταν η νεαρή κοπέλα, η οποία εργάζεται στην Costa Cruises, όταν σημειώθηκε η πρόσκρουση καθώς εκείνη ισχυρίζεται πως δειπνούσε με φίλους.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
8
=