ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Εξάχρονος έγινε φύλακας – άγγελος της αδερφής του όταν της επιτέθηκε σκύλος

ηπα-εξάχρονος-έγινε-φύλακας-άγγελος-771885

Αψηφώντας τον κίνδυνο, το εικονιζόμενο αγόρι, μόλις έξι ετών, έσπευσε να προστατεύσει την μικρή του αδερφή όταν ένα σκυλί της επιτέθηκε.

Το αγοράκι από το Τσεγιέν του Γουαϊόμινγκ στις ΗΠΑέγινε ο «φύλακας-άγγελος» της μικρής αδερφής του.


Το πρόσωπό του παραμορφώθηκε αλλά δεν τον πείραξε. Κατάφερε να σώσει τη μικρή αδελφή του από ένα εξαγριωμένο σκυλί. Δεν δίστασε να μπει μπροστά της και να την προστατεύσει. Δέχτηκε πολλές δαγκωματιές στο πρόσωπο και το κεφάλι από τον σκύλο. Ωστόσο, κατάφερε να αρπάξει την αδελφή του από το χέρι και να τρέξει μαζί της μακριά.

«Εάν κάποιος έπρεπε να πεθάνει, σκέφτηκα ότι έπρεπε να είμαι εγώ», είπε ο μικρός ήρωας όπως αναφέρει η θεία του στο Instagram γράφοντας την ιστορία του ανιψιού της, Μπρίτζερ Γουόκερ.

«Αφού ένας ταλαντούχος πλαστικός χειρουργός του έκανε περίπου 90 ράμματα, αναρρώνει στο σπίτι του» γράφει η θεία στην ανάρτησή της για τον Μπρίτζερ.

«Αγαπάμε το θαρραλέο μας αγόρι και θέλουμε όλοι οι σούπερ ήρωες να μάθουν γι’ αυτόν τον νέο σούπερ ήρωα», επισημαίνει γεμάτη περηφάνεια η θεία για τον 6χρονο ανιψιό της.

«Οι πληγές του είναι πολύ καλύτερα τώρα! Είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και δεν επηρεάστηκε συναισθηματικά. Δεν μπορεί να χαμογελάσει πλατιά, αλλά χαμογελά όσο του διαβάζω μερικά από τα σχόλιά σας», προσθέτει η θεία.

Όσο για τους ιδιοκτήτες του σκύλου, η θεία του μικρού αγοριού αναφέρει πως πρόκειται για οικογενειακούς φίλους που στάθηκαν στο πλευρό της οικογένειας.

«Οι ιδιοκτήτες του σκύλου είναι σπουδαίοι άνθρωποι και βρίσκονται εξαρχής στο πλευρό του Μπρίτζερ και της οικογένειάς του».

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου