ΔΙΕΘΝΗ

Σκύλος έσωσε την αφεντικίνα του από τον βίαιο άντρα της

σκύλος-έσωσε-την-αφεντικίνα-του-από-το-395300
Μια γυναίκα από το Κάνσας των ΗΠΑ, κατάφερε να σωθεί από τα βίαια χτυπήματα του συζύγου της που την κυνηγούσε με ένα σφυρί, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση του αγαπημένου της σκύλου, ενός συμπαθέστατου μαύρου μολοσσού.

Το μεγάλο δανέζικο, όταν είδε το αφεντικό του να χτυπά την γυναίκα με το σφυρί όρμηξε επάνω του και τελικά δέχτηκε αυτό τα περισσότερα χτυπήματα, σώζοντας την ζωή της αφεντικίνας του. Στην πορεία όμως ο βίαιος άνδρας, εκτός εαυτού, πέταξε από το παράθυρο του δευτέρου ορόφου του σπιτιού τους, τόσο την σύζυγό του όσο και τον ηρωϊκό σκύλο με αποτέλεσμα και οι δυο να τραυματιστούν σοβαρά.

Η άτυχη γυναίκα που βρέθηκε στην κυριολεξία στο δρόμο, κατέληξε σε κέντρο προστασίας κακοποιημένων γυναικών αλλά αρνούνταν πεισματικά να εγκαταλείψει τον σκύλο που της έσωσε τη ζωή, μολονότι ο κανονισμός του κέντρου απαγορεύει τα κατοικίδια.

Τώρα όπως αναφέρει σε δημοσίευμα η Huffington Post, τα τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα μεταδίδουν την είδηση ότι χάρη στον εντυπωσιακό ηρωϊσμό που επέδειξε ο μολοσσός, οι αρχές του Κάνσας δέχτηκαν στο κέντρο προστασίας κακοποιημένων γυναικών να μείνει και ο σκύλος.

Έτσι άνοιξε το δρόμο για να επανενωθούν με τα κατοικίδιά τους εκατοντάδες γυναίκες θύματα κακοποίησης, που αναγκάστηκαν να αφήσουν πίσω την προηγούμενη ζωή τους και μαζί με τις κακές εμπειρίες, δυστυχώς άφηναν και τα αγαπημένα τους ζώα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου