Σκύλος έσωσε την αφεντικίνα του από τον βίαιο άντρα της

Τελευταία ενημέρωση: 2012-01-16, 20:48:52
Σκύλος έσωσε την αφεντικίνα του από τον βίαιο άντρα της
Μια γυναίκα από το Κάνσας των ΗΠΑ, κατάφερε να σωθεί από τα βίαια χτυπήματα του συζύγου της που την κυνηγούσε με ένα σφυρί, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση του αγαπημένου της σκύλου, ενός συμπαθέστατου μαύρου μολοσσού.

Το μεγάλο δανέζικο, όταν είδε το αφεντικό του να χτυπά την γυναίκα με το σφυρί όρμηξε επάνω του και τελικά δέχτηκε αυτό τα περισσότερα χτυπήματα, σώζοντας την ζωή της αφεντικίνας του. Στην πορεία όμως ο βίαιος άνδρας, εκτός εαυτού, πέταξε από το παράθυρο του δευτέρου ορόφου του σπιτιού τους, τόσο την σύζυγό του όσο και τον ηρωϊκό σκύλο με αποτέλεσμα και οι δυο να τραυματιστούν σοβαρά.

Η άτυχη γυναίκα που βρέθηκε στην κυριολεξία στο δρόμο, κατέληξε σε κέντρο προστασίας κακοποιημένων γυναικών αλλά αρνούνταν πεισματικά να εγκαταλείψει τον σκύλο που της έσωσε τη ζωή, μολονότι ο κανονισμός του κέντρου απαγορεύει τα κατοικίδια.

Τώρα όπως αναφέρει σε δημοσίευμα η Huffington Post, τα τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα μεταδίδουν την είδηση ότι χάρη στον εντυπωσιακό ηρωϊσμό που επέδειξε ο μολοσσός, οι αρχές του Κάνσας δέχτηκαν στο κέντρο προστασίας κακοποιημένων γυναικών να μείνει και ο σκύλος.

Έτσι άνοιξε το δρόμο για να επανενωθούν με τα κατοικίδιά τους εκατοντάδες γυναίκες θύματα κακοποίησης, που αναγκάστηκαν να αφήσουν πίσω την προηγούμενη ζωή τους και μαζί με τις κακές εμπειρίες, δυστυχώς άφηναν και τα αγαπημένα τους ζώα.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
1
=