ΔΙΕΘΝΗ

Εγκατέλειψαν τα ναρκωτικά, έβαλαν φωτιά στο αεροπλάνο κι εξαφανίστηκαν: Απίστευτες εικόνες στο Μεξικό

εγκατέλειψαν-τα-ναρκωτικά-έβαλαν-φωτ-5302

Ένα αεροπλάνο παραδομένο στις φλόγες. Ένα αυτοκίνητο γεμάτο κοκαΐνη. Η μεταφορά στο Μεξικό πήγε… πολύ στραβά.

Οι εικόνες κάνουν το γύρο του κόσμου. Το μικρό αεροσκάφος που χρησιμοποιήθηκε για να μεταφερθεί μεγάλη παρτίδα κοκαΐνης στο Μεξικό, πιθανότατα από τη Βενεζουέλα, βρέθηκε ακινητοποιημένο στη μέση του διαδρόμου προσγείωσης και παραδομένο στις φλόγες.

Το αεροπλάνο προσεδαφίστηκε στην πολιτεία Κιντάνα Ρου, όπου βρίσκονται πολύ τουριστικές παραθαλάσσιες πόλεις, όπως είναι ιδίως το πασίγνωστο θέρετρο του Κανκούν. Δεν είναι σαφές αν του έβαλαν φωτιά εκείνοι που το χρησιμοποιούσαν ή η φωτιά ξέσπασε από κάποια μηχανική βλάβη.

Κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε το αεροπλάνο, οι αξιωματικοί του στρατού βρήκαν αυτοκίνητο μέσα στο οποίο είχαν εγκαταλειφθεί ναρκωτικά, κατά τα φαινόμενα κοκαΐνη, συσκευασμένα σε 13 δέματα βάρους 30 κιλών το καθένα, που εκτιμούν πως προέρχονταν από το αεροπλάνο.

Το τηλεοπτικό δίκτυο Milenio, το οποίο μετέδωσε πλάνα που δείχνουν το μισοκαμένο αεροπλάνο στον αυτοκινητόδρομο, σε περιοχή που καλύπτεται από πυκνή βλάστηση, ανέφερε πως είχε αναχωρήσει από το Μαρακαΐμπο, στη Βενεζουέλα. Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας δεν απάντησε αμέσως όταν της ζητήθηκε σχόλιο.

[newsit.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου