LIFE STYLE

Νεκρός από κορονοϊό ο σταρ του Μπροντγουέι Νικ Κορντέρο

νεκρός-από-κορονοϊό-ο-σταρ-του-μπροντγ-5656

Έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό ο ηθοποιός του Μπροντγουέι, Νικ Κορντέρο σε ηλικία μόλις 41 ετών.

«Ο Θεός έχει άλλον έναν άγγελο στον παράδεισο» έγραψε στο Instagram η σύζυγος του ηθοποιού, Αμάντα Κλοτς, επιβεβαιώνοντας έτσι την είδηση του θανάτου του και πρόσθεσε: «Ο αγαπημένος μου σύζυγος πέθανε σήμερα το πρωί».

Τόνισε ότι ο σύζυγός της «ήταν περικυκλωμένος από αγάπη από την οικογένεια του, η οποία προσεύχεται καθώς έφυγε τόσο διακριτικά από τη ζωή. Δεν μπορώ να το πιστέψω και πονάω παντού. Η καρδιά μου έχει σπάσει και δεν μπορώ να φανταστώ τις ζωές μας χωρίς αυτόν. Ο Νικ ήταν ένα φως στη ζωή μας».

Ο Νικ Κορντέρο εισήχθη σε μία κλινική στο Λος Άντζελες στα τέλη Μαρτίου με συμπτώματα πνευμονίας, ενώ μάλιστα το πρώτο του τεστ για κορωνοϊό είχε βγει αρνητικό. Το δεύτερο τεστ στο οποίο υπεβλήθη, έδειξε ότι είχε νοσήσει από τον ιό.

Μέσα σε αυτές τις 13 βδομάδες νοσηλείας του ο Κορντέρο αντιμετώπισε αρκετές επιπλοκές της νόσου, όπως ακρωτηριασμό ποδιού, λοιμώξεις στους πνεύμονες, ενώ του εισήγαγαν και βηματοδότη. Κατά καιρούς, υπήρξαν ενδείξεις βελτίωσης της υγείας του, ωστόσο οι επιπλοκές ήταν τέτοιες που δεν ήταν εύκολο να ξεπεραστούν.

Μάλιστα, για κάποιο καιρό βρισκόταν σε κώμα και τον Μάιο επανήλθε, χωρίς ωστόσο να μπορεί να κινηθεί ή να μιλήσει, κυρίως λόγω της σημαντικής απώλειας βάρους και της μυικής ατροφίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου