ΔΙΕΘΝΗ

Μητέρα προσπάθησε να πιάσει το κινητό της και την πάτησε το τρένο

μητέρα-προσπάθησε-να-πιάσει-το-κινητό-398527

Tραγικό θάνατο βρήκε μια 23χρονη μητέρα, όταν προσπάθησε να πιάσει το κινητό της από τις γραμμές του τρένου. Η νεαρή γυναίκα δεν είδε όμως τη γραμμή express, που περνούσε από εκεί με αποτέλεσμα το όχημα να την χτυπήσει θανάσιμα.

Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στην “Daily mail” μια διαφωνία με τον σύντροφό της στάθηκε η αφορμή για να χάσει τη ζωή της. Η Charlene Pickering τσακώθηκε με τον φίλο της Daniel Pickett στην αποβάθρα του σιδηροδρομικού σταθμού του Wimbledon και πάνω στον καβγά της πέταξε το κινητό της στις γραμμές του τρένου.

Λίγα λεπτά αργότερα η ίδια προσπάθησε να το πιάσει, κατεβαίνοντας από την αποβάθρα στις γραμμές παρά τις εκκλήσεις του συντρόφου της να μην το κάνει. Ο φίλος της την παρακαλούσε να μην το διακινδυνεύσει, αλλά εκείνη τον αγνόησε και μόλις κατέβηκε από την αποβάθρα βρέθηκε μπροστά σε ένα τρένο που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα. Η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη και η νεαρή κοπέλα έχασε τη ζωή της, αφήνοντας πίσω τον 4χρονο γιο της.

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν όλο το περιστατικό. Όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας “η κοπέλα κατέβηκε στις γραμμές του τρένου και την χτύπησε το όχημα. Ο φίλος της της φώναζε να γυρίσει πίσω”.

tlife.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου