ΔΙΕΘΝΗ

«Θέλουμε δικαιοσύνη»: Συγκλονιστικός Αντετοκούνμπο σε διαδήλωση στο Μιλγουόκι

θέλουμε-δικαιοσύνη-συγκλονιστικό-50515

Η δολοφονία του αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ στη Μινεάπολη πριν από μερικές μέρες από έναν αστυνομικό έχει συγκλονίσει τον κόσμο, ο οποίος διαμαρτύρεται στις ΗΠΑ για το ρατσισμό.

Σε όλη την Αμερική γίνονται διαδηλώσεις κατά του ρατσισμού, με πολλούς από τους σούπερ σταρ του κόσμου να δίνουν το «παρών» σε πορείες, διαμαρτυρίες κλπ.

Φυσικά, ένας από αυτούς είναι και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος πέρασε το δικό του μήνυμα κατά του φαινομένου που επικρατεί στις ΗΠΑ αλλά και σε όλον τον κόσμο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Greek Freak μαζί με την οικογένειά του και συμπαίκτες του από τους Μπακς έλαβαν μέρος σε διαδήλωση κατά του ρατσισμού στο Μιλγουόκι.

Το «παρών» έδωσαν, πέρα από τον Γιάννη, ο Θανάσης, ο Άλεξ, η μητέρα τους, αλλά για λίγο και η σύντροφος του Greek Freak μαζί με το γιο τους, Λίαμ, ενώ από τα ελάφια ήταν εκεί οι Στέρλινγκ Μπράουν, Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο, Μπρουκ Λόπεζ και Φρανκ Μέισον.

Ο Γιάννης, φορώντας μάσκα και μπλουζάκι στο οποίο αναγραφόταν το I can’t breathe, πήρε το λόγο με ντουντούκα και πέρασε το δικό του μήνυμα, ενώ πρόσφερε μπουκαλάκια με νερό στους διαδηλωτές.

«Αυτή είναι η πόλη μας και ήρθαμε εδώ για να στηρίξουμε την προσπάθεια. Θέλουμε την αλλαγή, θέλουμε δικαιοσύνη, και γι’ αυτό είμαστε εδώ. Γι’ αυτό είμαστε σε αυτήν την παρέλαση μαζί σας. Θέλω το παιδί μου να μεγαλώσει εδώ στο Μιλγουόκι και να μη φοβάται να περπατά στους δρόμους. Δε θέλω το παιδί μου να έχει μίσος στην καρδιά του» τόνισε μέσα σε αποθέωση.

tanea.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου