ΔΙΕΘΝΗ

Αγιο είχε 11χρονη: Επεσε από γέφυρα 60 μέτρων στην Κίνα και κατάφερε να ζήσει

αγιο-είχε-11χρονη-επεσε-από-γέφυρα-60-μέτρ-60630

Προσωρινό λουκέτο μπήκε σε ένα τουριστικό αξιοθέατο στην Κίνα, καθώς ένα 11χρονο κορίτσι έπεσε στο κενό από μια γέφυρα και υπέστη κάταγμα στη σπονδυλική του στήλη.

Το πάρκο Tangli Happy Play Valley, στη βορειοδυτική πόλη Dalian της Κίνας, διαθέτει μια κρεμαστή γέφυρα ύψους 60 μέτρων που προσφέρει εντυπωσιακή θέα στους επισκέπτες του.

Το νεαρό κορίτσι έπεσε σε ένα από τα κενά που υπάρχουν μεταξύ των γυάλινων σανιδών της γέφυρας και κατέληξε στο έδαφος, καθώς η ζώνη ασφαλείας που φορούσε, απέτυχε να το συγκρατήσει.

Η γέφυρα, η οποία είναι γνωστή ως «Bubu Jingxin» ή «Startling Steps», έχει πλέον κλείσει προσωρινά, ωστόσο κάποια άλλα αξιοθέατα στο πάρκο παραμένουν ανοιχτά.

Σύμφωνα με αναφορές στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το σκοινί που συγκρατούσε τη ζώνη ασφαλείας, κόπηκε και η 11χρονη έπεσε από, σχεδόν, 60 μέτρα στο δάσος που βρίσκεται κάτω από τη γέφυρα.

Πέρα από το κάταγμα στη σπονδυλική στήλη, το άτυχο κορίτσι υπέστη ακόμα διάσειση, τραυματισμούς στους πνεύμονες, κατάγματα στους θωρακικούς και οσφυϊκούς σπονδύλους, και θεωρείται τυχερό που δεν έχασε τη ζωή του.

Σε δήλωσή της, η διεύθυνση του Tangli Happy Play Valley επιβεβαίωσε ότι το κορίτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου